spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Călugăr pustnic, trimis în judecată pentru un accident cu doi morţi: a făcut o depăşire cu 80 de km/h, pe un drum pietruit

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din satul Nisipitu, comuna Ulma, care trăieşte izolat, într-o casă de pe vârf de munte, fiind cunoscut de localnici şi nu numai ca „pustnicul de la Costileva”, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi pentru infracţiunea de ucidere din culpă, după ce a provocat un groaznic accident rutier, soldat cu două persoane decedate şi rănirea altor şase, din care una grav. Inculpatul, Florin Ștefan, conducea o maşină de teren cu volan pe partea dreaptă şi, din păcate, a circulat foarte imprudent. O depăşire la 80 de kilometri la oră, pe un drum pietruit, cu aderenţă scăzută, făcută de un şofer care abia îşi luase permisul de conducere, aceştia au fost factorii principali care au dus la tragedie, în opinia poliţiştilor rutieri şi a procurorului de caz.

Cum s-a petrecut accidentul

Accidentul s-a petrecut pe 23 aprilie 2016, pe DJ 209G, pe raza satului Paltin, comuna Brodina. Florin Ștefan conducea un autoturism de teren Toyota Hilux în care se aflau cinci pasageri care îl mai vizitaseră la schit, fiindu-i apropiaţi.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00. Din cercetări a rezultat că Florin Ștefan a intrat în depăşirea unei maşini care circula în faţa sa, care a rămas neidentificată. După depăşire, când a încercat să revină pe bandă, bărbatul a scăpat maşina de sub control. Din sens opus venea regulamentar un Renault condus de Constantin Ș., în vârstă de 30 de ani, din Botoşani. Acesta avea să relateze ulterior cum a văzut maşina de teren circulând haotic, iar în secunda următoarea cele două vehicule au intrat în coliziune laterală. Ambele maşini s-au răsturnat. Autoturismul de teren s-a răsturnat la o diferenţă de nivel, rostogolindu-se de două ori, a mai rezultat din ancheta procurorilor.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-06-01/Calugar-pustnic-trimis-in-judecata-pentru-un-accident-cu-doi-morti-a-facut-o-depasire-cu-80-de-km-h-pe-un-drum-pietruit#ixzz4ikAwo9Pt
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.