spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Santaj, bani din ajutoare si o poveste de dragoste cu nãbãdãi pe ruta Costesti-Londra

- Advertisement -

DEZVÃLUIRI…Acuzat de fosta sotie cã a bãtut-o, sechestrat-o si amenintat-o cu moartea, Radu Danda, un tânãr de 33 de ani din comuna Costesti, a decis sã spunã adevãrul despre relatia cu fosta sa sotie. Acesta spune, dincolo de episoadele violente, cã totul nu este decât o încercare a Ramonei Danda de a obtine custodia copilului pentru a o putea lua cu ea în Anglia. Înscrisã la un colegiu, fata ar putea obtine astfel 25.000 de lire anual de la statul englez pentru cã este mamã studioasã singurã si are un copil în întretinere. Mai mult, într-un mesaj, Ramona încearcã si un santaj. I-a cerut fostului sot semnãtura pentru custodia comunã, dar si un apartament, masina luatã de acesta pe numele ei si 10.000 de euro. Radu Danda recunoaste cã a lovit-o dupã ce fosta sotie s-a întors, pentru scurt timp, în tarã, dar spune cã a fãcut-o pentru cã a fost scos din minti si manipulat. “Am întrebat-o dacã mai este ceva între noi si mi-a rãspuns cã pe mine mã iubeste. În timp ce stãteam de vorbã si îmi spunea toate acestea, trimitea mesaje unui tânãr de 21 de ani cu care voia sã se întâlneascã. Atunci mi-am iesit din minti si am lovit-o”, recunoaste Radu Danda. Toatã povestea a început în luna mai, atunci când, întoarsã din Anglia, Ramona si-a acuzat fostul sot de sechestrare de persoanã si amenintãri cu moartea. În urma scandalului, femeia a obtinut un ordin de restrictie si vrea acum custodia copilului.

CITITI SI: Batuta, amenintata cu moartea si talharita de fostul sot care este inca liber

Sãtul de povestile fostei sotii, Radu Danda, bãrbatul acuzat de Ramona Danda cã ar fi sechestrat-o si amenintat-o cu moartea, a decis sã spunã adevãrul. Si asta dupã ce femeia i-a cerut custodia fetitei pentru a o duce în Anglia. “Am înteles cã s-a înscris la Colegiu, în Anglia, si doreste fetita cu ea pentru a obtine bani de la statul englez. Ca mamã single (n.r. mama singura), ar putea obtine 25.000 de lire pe an. Acesta este si scopul sãu. Mi-a recunoscut cã nu o intereseazã decât partea financiarã si nu prea îi pasã de copil. A spus tutoror cã noi suntem despãrtiti, dar adevãrul este altul. Si pot demonstra cu mesajele pe care mi le-a trimis cât timp a stat plecatã. Îmi spunea cã mã iubeste si abia asteaptã sã se întoarcã acasã pentru cã îi este dor de mine si de fatã. Adevãrul era, de fapt, altul. Venea în tarã sã se întâlneascã cu iubitul ei. În nici într-un caz pentru mine”, spune Radu Danda. Pentru a-si sustine afirmatiile, bãrbatul a arãtat si dovezi. Se întreabã acum cum de a reusit sã se înscrie la colegiu în Anglia dacã, în tarã, a terminat doar 7 clase la scoala din Costesti. “Cred cã face toate acestea pentru bani. Mi-a si spus cã vrea sã stea în Anglia pânã va strânge suficient pentru casã si masinã, chiar dacã toate acestea nu-i lipseau în tarã. Nu am vrut decât sã rãmânã acasã, sã aibã grijã de fatã, ca eu sã pot merge sã muncesc”, mai spune Radu Danda.

Dragoste cu nãbãdãi între cei doi fosti soti

Este greu de înteles relatia dintre Ramona si Radu Danda, dar se pare cã aparitia unui copil în viata celor doi a tinut-o sã nu se destrame definitiv. “Îmi iubesc copilul ca pe ochii din cap si este totul pentru mine. Despre relatia cu mama ei este greu de povestit. Ne-am certat de multe ori pentru cã, în timp ce eu eram plecat sã muncesc, ea nu îsi vedea de casã. Pânã la urmã am divortat, dar am rãmas împreunã tocmai din cauza fetitei. Este greu pentru mine, ca pãrinte, sã îmi vãd copilul plângând de dorul mamei”, spune Radu Danda. Acelasi lucru spun si cei care cunosc povestea dintre cei doi. “Pentru Radu, fetita este totul si au o relatie deosebitã. Am auzit-o spunând cã îsi iubeste tatãl de la pãmânt pânã la cer si înapoi. Si nu numai o datã. Plânge dupã tatã dar, atunci când îi este dor, plânge si dupã mama ei. Astfel, eu cred cã cei doi ar trebui sã stea de vorbã amândoi si sã punã lucrurile la punct. Sã se gândeascã fa faptul cã, din cearta lor, cel mai mult are de suferit copilul”, spune un apropiat al celor doi. Un alt apropiat al protagonistilor sustine cã Ramona Danda a primit tot ce si-a dorit de la fostul sot “de la scobitoare pânã la masinã de lux. Aici este vina lui cã nu s-au despãrtit atunci când trebuia, adicã atunci când ea a fugit cu un bulgar în Grecia, sau când l-a pãrãsit si a doua oarã sau a treia oarã. Fata asta are destule deplasãri de una singurã. În schimb, de patru luni, fostul sot creste singur copilul”, spune acesta.

Radu Danda recunoaste cã si-a lovit fosta sotie

Radu Danda recunoaste faptul cã, dupã venirea în tarã a fostei sale sotii cu care a continuat sã aibã o relatie si dupã divort, a avut o altercatie cu aceasta si a lovit-o. “Mi-am iesit din fire pentru cã, în timp ce stãtea de vorbã cu mine, trimitea mesaje iubitului ei cu care trebuia si sã se întâlneascã. O întrebasem înainte dacã are pe cineva si dacã totul între noi s-a terminat, dar nu a recunoscut nimic. Chiar dacã eu stiam adevãrul. A mai spus si cã am vrut sã o omor sau cã am sechestrat-o si cã i-am luat masina. Aceste afirmatii nu sunt adevãrate, iar masina despre care spune cã i-am luat-o, este cumpãratã cu banii mei, chiar dacã am trecut-o pe numele ei. Acum este plecatã în Anglia. Locuieste împreunã cu prieteni, iar o sorã de-a mea a vrut sã o ajute sã-si gãseascã de muncã. A plecat acolo pentru cã voia sã-si cumpere o locuintã si masinã. I-am spus cã îi ofer eu toate acestea, numai sã vinã acasã si sã stea cu fetita noastrã. Mai ales cã, atunci când îi este dor de ea, plânge. Copilul acesta este totul pentru mine si muncesc sã-i ofer tot ce are nevoie. Dacã fostei sotii nu-i pasã si nu urmãreste decât partea materialã. Mi-a si spus, într-un mesaj pe telefon, cã tot ce îsi doreste este ca eu sã dau semnãturã pentru custodia comunã a fetitei si atat timp cât stã la mine sau la ea, fiecare sã facã ce vrea cu copilul, cât timp vom pãstra legãtura si nu rupem relatia. Mi-a cerut, în schimb, masina, un apartament în Vaslui si 10.000 de euro. I-am spus cã îi ofer toate acestea cu conditia sã stea acasã si sã aibã grijã de copil, iar eu sã muncesc”, spune Radu Danda.

Caseta foto: ofiter Emanoil Petrea

Ramona Danda, implicatã în scandalul cu fostul subofiter SPP, Emanoil Petrea

În urmã cu mai bine de un an, la Costesti a izbucnit un mare scandal dupã ce un fost subofiter SPP, Emanoil Petrea, a fost acuzat de pornografie infantilã si sex cu minore. În rechizitoriul întocmit de cãtre anchetatori apare si numele Ramonei Danda, ca fiind una dintre tinerele care au participat la orgiile organizate în casa din Costesti a fostului subofiter. Astfel, chiar dacã a vrut sã pozeze într-o fatã linistitã si la locul ei, rudele si prietenii o contrazic pe tânãrã. Cei care locuiesc cu Ramona în Regatul Unit povestesc cã aceasta ar fi refuzat sã meargã la un interviu pentru a obtine un loc de muncã si a ales prostitutia. “O anume Alina este cea care a ajutat-o sã pãtrundã în lumea asta. Eu am încercat sã o ajut si i-am obtinut un interviu pentru o slujbã aici, dar a refuzat. Fata asta a ales sã facã altceva decât sã aibã grijã de copil”, spune o apropiatã a Ramonei. Mai mult, cunoscutii sustin cã certuri au apãrut si între tânãrã si sora ei tocmai din acest motiv. “Stiu cã a avut o discutie aprinsã cu sora ei pe tema asta si i s-a reprosat atunci cã nu are grijã de copil. A plâns atunci si a amenintat cã se spânzurã si a fost lãsatã în pace.”

Ce s-a întâmplat în mai, dupã venirea Ramonei din Anglia

La scurt timp dupã ce a ajuns în tarã, Ramona Danda a fãcut acuzatii foarte grave la adresa fostului sãu sot. A declarat oamenilor legii cã ar fi fost lovitã, sechestratã si amenintatã cu moartea. De pe patul de spital, Ramona Flaviana Danda a povestit cã a încasat o bãtaie sorã cu moartea, fiind lovitã cu pumnii si picioarele în cap si în burtã. Fostul sot, Radu Danda, i-a smuls apoi telefonul din buzunar si a urcat-o cu forta în masinã. Avea de gând sã o ducã în afara localitãtii si sã o omoare, apoi sã se spânzure. Tânãra de 28 de ani a reusit sã scape cu viatã dupã ce s-a prefãcut cã îi este foarte rãu si are nevoie de apã. În fata politistilor, victima a declarat cã a fost bãtutã, sechestratã, amenintatã cu moartea si tâlhãritã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.