spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Diversiunea pregătită de regim pentru protestul din 11 iunie: Oamenii sunt AMENINŢAŢI şi FORŢAŢI să vină duminică la o contramanifestaţie organizată de PD

- Advertisement -

Regimul de la guvernare pregăteşte o diversiune pentru mâine, 11 iunie, când va avea loc un protest al societăţii civile, susţinut de partidele antioligarhice. Potrivit mai multor informaţii, Partidul Democrat, condus de oligarhul Vladimir Plahotniuc, îi organizează forţat pe bugetari şi nu doar să iasă duminică în faţa Parlamentului la un antiprotest, pentru a susţine votul mixt propus de ei. Despre asta vorbeşte liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, jurnalista de investigaţii Alina Radu, dar şi mai multe mesaje care ne vin pe adresa redacţiei.

„Astăzi aflăm chiar de la membrii sufocaţi ai PD că pentru aceeaşi oră, la Ialoveni şi în alte centre raionale, pe ascuns de ochii presei, se pun la cale adunări întru susţinerea forţată a sistemului mixt Plahotniuc – Dodon, elementele căruia sunt aplicate şi în Coreea de Nord, reprezentând colacul de salvare al oligarhiei hibride de la judecata dreaptă, politică şi penală. Iar oamenii urmează a fi aduşi din diferite localităţi ale ţării, pe banii furaţi tot de la ei, chiar şi în mărfare, exact cum se proceda pe timpul torţionarilor stalinişti”, a declarat liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

Şi junalista de investigaţii, Alina Radu, a spus că mai mulţi oameni din teritoriu au contactat redacţia Ziarului de Gardă, plângându-se că sunt forţaţi să vină duminică la contramanifestaţii.

„Mai mulţi oameni din sate, de la organizaţii bugetare, ne-au comunicat că sunt forţaţi de partidul de guvernământ să vină duminică la contramanifestaţii. Ei spun că li se dă transport şi sunt ameninţaţi că ar putea avea probleme la locul de muncă. Aşa cum s-a exprimat unui dintre ei: ne silesc să venim pentru uninenormalul ista”, a scris jurnalista.

În context, activista Inga Grigoriu, membra Platformei Demnitate şi Adevăr, îndeamnă oamenii să nu se lase pradă intimidărilor.

„Antiprotest marca plahotniuc? Oameni, nu vă lăsaţi impuşi! Pe toţi n-or să vă concedieze. Este ţara voastră, este pus viitorul copiilor voştri în joc! Vă doresc curaj şi voinţă! Nu cedaţi!”, a spus Inga Grigoriu.

sursa: http://jurnal.md/ro/social/2017/6/10/diversiunea-pregatita-de-regim-pentru-protestul-din-11-iunie-oamenii-sunt-amenintati-si-fortati-sa-vina-duminica-la-o-contramanifestatie-organizata-de-pd/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.