spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Arest la domiciliu pentru ucigasul bãrbatului din Puiesti

- Advertisement -

SOCANT Petrut Brãileanu, cel care a accidentat mortal un bãrbat de 49 de ani, din comuna Puiesti, a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile, desi a comis trei infractiuni grave: conducere fãrã permis, accident mortal si fugã de la locul accidentului. Costel Fânaru a murit, fiind acrosat de masina lui Petrut Brãileanu si azvârlit în santul de pe marginea drumului, suferind leziuni incompatibile cu viata. El va fi înmormântat de cei doi copii ai sãi si o sorã. Acestia au venit asearã din Italia pentru a-si conduce tatãl si fratele pe ultimul drum.

Petrut Brãileanu este din Bârlad si are 31 de ani. El conducea în seara fatidicã un BMW seria 5, iar dupã comiterea accidentului a fugit la Bârlad, acasã, unde a si ascuns masina. Politistii bârlãdeni si din toatã zona de sud a judetului au periat aproape 12 ore orasul Bârlad, în cãutarea masinii si autorului. Acesta a fost gãsit într-un final, acasã, de unde a fost ridicatã si masina implicatã în accident, fiind dusã la expertizã pentru a se stabili dacã este masina implicatã în tragedie. Vã reamintim cã pentru Costel Fânaru, de 49 de ani, din comuna Puiesti, noaptea de 10/11 iunie a fost ultima din viata sa. Omul, care era din comunã, trãia singur, fiind despãrtit, având doi copii mari plecati din tarã. El se întorcea de la o petrecere care avusese loc în familie, de unde plecase în jurul orelor 2.00. La orele 2.30, doi tineri din comunã, Claudiu S. si Alin O., care se întorceau de la discotecã, au observat în santul de pe marginea DJ 243 Puiesti – Bârlad, corpul unui bãrbat. Când s-au apropiat, au vãzut cã este plin de sânge si au anuntat la 112 cazul. La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Sectiei 8 Politie Ruralã Iana si o ambulantã din Bârlad. Din primele cercetãri efectuate de politisti s-a constatat cã victima era decedatã în urma unui accident rutier, produs pe DJ 243, care traverseazã comuna Puiesti, iar autorul teribilului accident a fugit de la locul faptei.

Dupã prinderea si retinerea pentru 24 de ore a autorului accidentului mortal, Petrut Brãileanu, acesta a recunoscut faptele si a fost dus pe 11 iunie, seara, la reconstituire. Pentru infractiunile comise, si anume conducere fãrã a poseda permis auto, ucidere din culpã si fugã de la locul accidentului, Petrut Brãileanu a primit ieri de la judecãtorii bârlãdeni arest la domiciliu pentru 30 de zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.