spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Victor Ponta: Moţiunea nu va trece. Joi vom avea şedinţă de guvern şi sper să vină toţi miniştrii

- Advertisement -

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, marți, la Parlament că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu nu va trece și că joi miniștrii vor participa la ședința Executivului.

„Moțiunea nu va trece și atunci joi avem o ședință normală și eu sunt convins că vin toți miniștrii”, a afirmat Ponta.

El a precizat că a vorbit cu 246 de parlamentari PSD-ALDE, menționând că mai mult de 13 dintre ei nu vor susține moțiunea.

„Cu 246 am vorbit. Mai mult de 13 (n.r. — nu vor susține moțiunea). V-a zis domnul Tăriceanu 17, eu sunt mai optimist decât domnul Tăriceanu”, a precizat Ponta, după ce a fost întrebat cu câți parlamentari a discutat până acum și cine sunt cei care nu susțin moțiunea.

Ponta a adăugat că mai sunt 19 ore până la votul pe moțiune, interval în care se poate ajunge la o soluție „rațională”.

„Le explic tuturor colegilor mei că mai sunt 19 ore în care putem să avem o soluție rațională și după aceea nu se mai poate. Pentru că după aceea ori moțiunea va fi respinsă, ceea ce fără voturile UDMR e clar că va fi respinsă, și atunci avem un Guvern în funcție până în septembrie-octombrie, dar certat cu propriul partid, ori trece moțiunea și atunci totul este la domnul Iohannis, nu mai e nimic la noi”, a susținut Ponta, citat de Agerpres.

Cât privește faptul că parlamentarii PSD-ALDE ar avea voturile pentru căderea Guvernului, Ponta și-a exprimat îndoiala.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/victor-ponta-motiunea-nu-va-trece-joi-vom-avea-sedinta-de-guvern-si-sper-sa-vina-toti-ministrii_362437.html#ixzz4kYn4rOJE

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.