spot_imgspot_img
27 C
Vaslui
16-apr.-2024

INEDIT: Cursuri de teatru pentru copii, a III-a editie

- Advertisement -

CURSURI Radu Constantin Ifrosã revine la Vaslui pentru a organiza si în aceastã vacantã de varã cursuri de actorie, dezvoltare personalã, dictie si dans pentru copiii cu vârste cuprinse între 6-14 ani. Acesta si-a propus sã le arate celor mici cã au abilitãti nebãnuite care pot fi descoperite într-un mod plãcut si amuzant. Înscrierile se fac la numãrul de telefon 0757 252 458 sau pe facebook/ Actorie Magica, startul urmând a se da pe 3 iulie. “Locurile sunt limitate, pentru cã ne intereseazã foarte mult calitatea cursurilor pe care le facem, asadar avem un numãr limitat de locuri, când se vor ocupa, se va pune stop înscrierilor”, informeazã Radu. Noutatea din acest an este organizarea unui curs de Dezvoltare Personalã prin Teatru pentru Adulti. Cititi mai multe informatii în rândurile urmãtoare.

Cursurile vor tine 2 luni si jumãtate, urmând a fi programate câte douã cursuri pe sãptãmânã a câte 2 ore, în total 20. “Suntem la a III-a editie, foarte multã lume stie ce facem noi. Mã întorc în fiecare an cu drag când stiu cã oamenii mã asteaptã, pentru cã mi-am dorit mereu sã pot aduce un plus de valoare comunitãtii de unde am plecat. Programa este dupã modelul scolilor Americane de dezvoltare personalã si actorie, este evolutivã având ca scop evolutia copilului atât în grup, cât si individual. La final fiecare grupã va sustine propriul spectacol”, a anuntat Radu.

Noutatea din acest an

În aceastã varã va fi organizat si un curs de Dezvoltare Personalã prin Teatru pentru Adulti. Acesta se adreseazã tuturor oamenilor care vor sã se cunoascã mai bine, care vor sã se distreze si sã dea la o parte rolurile vietii, sã spargã rutina, sã depãseascã frici, blocaje, temeri, sã pãrãseascã zona de confort si sã evolueze. “Nu trebuie sã stii teatru, aceasta este doar baza prin care noi introducem dezvoltarea personalã: cea mai eficientã metodã de a învãta din toate timpurile este prin joc, de aceea avem bazele în teatru. Programa este Americanã, folositã în Scoala de Teatru Qfeel, unde sunt Trainer la adulti, printre care se numãrã: profesori, avocati, doctori, psihoterapeuti, studenti, oameni politici etc. Cât dureazã? 2 luni si jumãtate, o sedintã pe sãptãmânã de 2h (total 10 sedinte). Pentru cã e o noutate pentru Vaslui, anul acesta vom forma o singurã grupã de 10 oameni. Asadar, vã asteptãm la înscrieri”. Înscrierile se fac la acelasi numãr de telefon sau pe pagina de Facebook amintitã. Radu Constantin este profesor/ trainer la Scoala de Teatru Qfeel Bucuresti si Inlight Bucuresti, actor la TNB si Teatrul de Artã Bucuresti, magician-mentalist, Vlogger si Fondator 5Pasi, Speaker Motivational.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.