spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Parcãrile din jurul municipiului Vaslui, transformate în cimitire de masini

- Advertisement -

CERTURI…Din cauza codului rosu de caniculã, Compania Nationalã de Administrare a Infrastructurii Rutiere a impus restrictii de circulatie pe mai multe drumuri din tarã. Autovehiculele cu o greutate mai mare de 7,5 tone au fost obligate sã tragã pe dreapta în intervalul 12:00-20:00. Ar fi fãcut-o si la Vaslui dacã parcãrile din jurul municipiului n-ar fi transformate, în ultimul timp, în cimitire de masini. O astfel de parcare este cea de lângã Cismeaua Moldovencei, unde peste 20 de „cadavre” auto apartinând lui Gigi Kent zac în parcarea destinatã TIR-urilor. „Am vrut sã opresc pentru cã era foarte cald si nu mai puteam conduce, dar n-am avut loc de aceste masini care ocupã aproape toatã parcarea. E bine ca atunci când ne urmãresc sã vadã dacã respectãm ordinele de circulatie, politistii sã se asigure cã avem si unde parca”, ne-a declarat un sofer din judetul Neamt, care tranzita judetul nostru. Patronul cimitirului auto recunoaste cã are „trei masini” uitate în parcarea respectivã, dar a promis cã problema se va rezolva în cel mai scurt timp.

Rãzboi total între soferii de TIR-uri si cunoscutul Gigi Kent, proprietarul cimitirului auto de lângã Cismeaua Moldovencei. În ultimele zile, tot mai multi conducãtori auto s-au plâns cã nu au unde sã-si parcheze autovehiculele din cauza „cadavrelor” uitate de afaceristul vasluian în parcarea respectivã. „Am vrut sã opresc pentru cã era foarte cald si nu mai puteam conduce, dar n-am avut loc de aceste masini care ocupã aproape toatã parcarea. E bine ca atunci când dau avertizãri si impun ore de circulatie a TIR-urilor, autoritãtile locale si nationale sã se asigure cã avem unde ne parca masinile. Noi nu vrem sã luãm amenzi din cauzã cã parcãrile sunt ocupate abuziv de diferite persoane. E o problemã cu care ne confruntãm în mai multe judete, nu doar în Vaslui. Eu vin de la Suceava si merg la Tecuci. Am vãzut patru parcãri unde nu mai încãpeai din cauza masinilor abandonate. Politistii sã aplice legea cu toatã lumea si sã-i sanctioneze si pe cei care îsi uitã „cadavrele” prin parcãrile publice. Toatã lumea sã respecte legea!”, a fost mesajul transmis de soferul unui TIR.

„Am trei masini uitate în parcarea aia, pe care am sã le iau de acolo”

Contactat telefonic, Gigi Kent a recunoscut cã are câteva masini uitate prin parcarea de lângã Cismeaua Moldovencei. „Într-adevãr, sunt trei masini acolo, un Opel si douã Dacii, parcate lateral. Am vãzut cã încurcã putin pe acolo, dar dupã pãrerea mea, este loc suficient de parcat. Zilele astea am fost si eu foarte aglomerat cu diverse treburi, dar vom elibera zona respectivã. Nu înteleg de unde atâta supãrare pentru cã doar dacã vin 3-4 tiruri odatã nu au unde parca. În rest, dacã vine câte unul, are unde trage. Vom rezolva problema în cel mai scurt timp”, a declarat proprietarul cimitirului de masini de la iesirea din Vaslui spre Negresti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.