spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Şeful Fiscului, mulţumit de încasări: Rata de conformare la plată este de 85,11% în 2017

- Advertisement -

Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Stan, susține că este mulțumit de modul în care instituția pe care o conduce își face treaba, în condițiile în care sunt subdimensionați și „fără bani pentru cheltuieli salariale pe ultimele două luni”.

Acesta a fost întrebat în conferința susținută la sediul Ministerului Finanțelor Publice dacă este mulțumit de încasări, iar răspunsul său a fost afirmativ.

„Da, pot să vă spun că față de anul 2013 când rata de conformare era de 83,5%, noi astăzi am ajuns la 85,11%, ceea ce este o creștere față de anul trecut, unde am avut un grad de conformare la plată de 84%. Eu sunt mulțumit în momentul de față cum își face ANAF treaba, în ce condiții. După cum știți, suntem subdimensionați. Suntem fără bani pentru cheltuielile salariale pe ultimele două luni. Domnul premier ne-a oferit sprijinul în acest sens și a promis că va aloca sumele necesare pentru plata salariilor pe ultimele două luni”, a explicat Stan.

Fiind întrebat dacă i s-a cerut demisia, el a răspuns: „Eu nu am cunoștință de așa ceva, am citit și eu în spațiul public. Nu mi-a cerut nimeni demisia, până în acest moment”.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/seful-fiscului-multumit-de-incasari-rata-de-conformare-la-plata-este-de-85-11prc-in-2017_365414.html#ixzz4mG5RpWuv

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.