spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
Vaslui
05-iun.-2024

Patru ani de închisoare pentru cã a încercat sã violeze o fetitã de opt ani!

- Advertisement -

PUTIN, FOARTE PUTIN Judecãtorii bârlãdeni au dat sentinta în dosarul lui Andrei Tutu, un bãtrân de 65 de ani din comuna Fãlciu, care a încercat sã violeze o fetitã de opt ani. Judecãtorii bârlãdeni l-au condamnat la patru ani de închisoare si l-au obligat la plata a 50 000 de lei daune morale pentru trauma suferitã de fetitã. De asemenea, pe lângã cei patru ani de detentie, Andrei Tutu va avea interzise mai multe drepturi timp de alti patru ani de la eliberare. Sentinta nu este definitivã, ea putând fi atacatã cu apel.

Andrei Tutu, de 65 de ani, din comuna Fãciu, a fost prins în flagrant la începutul lunii martie, în timp ce încerca sã violeze o fetitã de 8 ani, din Bârlad, venitã în vizitã la bunici, împreunã cu pãrintii si sora. Pãrintii s-au alertat când fetita a dispãrut din raza lor vizualã si au aflat cã aceasta era în casa bãtrânului, care avea usa încuiatã. Au nãvãlit peste el, au chemat politia, care l-a retinut pentru tentativã de viol, iar perversul de 65 de ani a primit mandat de arestare a doua zi de la retinere. Pe 11 iulie, judecãtorii bârlãdeni s-au pronuntat în dosar, condamnându-l pe Andrei Tutu la patru ani de închisoare cu executare si la plata unor despãgubiri morale de 50 000 de lei. „Condamnã pe inculpatul Tutu Andrei, la pedeapsa de 4 ani (patru ani) închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de tentativã la viol asupra persoanei vãtãmate C.A.N. Aplicã inculpatului Tutu Andrei pedeapsa complementarã a interzicerii exercitãrii drepturilor de a fi ales în autoritãtile publice sau în orice alte functii publice; de a ocupa o functie care implicã exercitiul autoritãtii de stat, pe o perioadã de 4 ani. Mentine mãsura arestãrii preventive fatã de inculpatul Tutu Andrei, pânã la o nouã verificare. Admite actiunea civilã si obligã pe inculpatul Tutu Andrei sã plãteascã pãrtii civile/persoanei vãtãmate suma de 1.709,35 lei reprezentând despãgubiri civile; – suma de 50.000 lei despãgubiri reprezentând daune morale. Obligã pe inculpatul Tutu Andrei la plata cheltuielilor judiciare cãtre stat în cuantum total de 3.000 lei”, este sentinta datã de judecãtorii bârlãdeni. Ea poate fi atacatã cu apel, nefiind definitivã, la Tribunalul Vaslui.

Vã reamintim cã Andrei Tutu, de 65 de ani, un betiv, asistat social si dezaxat, a încercat sã violeze o fetitã de opt ani. Fetita era venitã, împreunã cu pãrintii si sora ei de zece ani, la bunci, în comuna Fãlciu. În dupã-amiaza respectivã din luna martie, se juca în fata curtii bunicilor, pe drum, cu alti copii, fiind supravegheatã de pãrinti. La un moment dat, fata a dispãrut, iar pãrintii au iesit disperati în drum sã o caute. Dupã câteva minute, au aflat cã din casa vecinului pãrintilor lor, Andrei Tutu, se auzea un glas de copil. Când au ajuns acolo, usa casei era închisã cu cheia. Mama fetei a intrat cu forta în casã si s-a îngrozit: fetita era dezbrãcatã, iar mosul dement o tinea de gurã sã nu tipe, fiind si el dezbrãcat. Fata a fugit plângând la mamã imediat, iar tatãl ei a vrut sã-l linseze pe Andrei Tutu, dar a fost mai inspirat si a chemat Politia, la 112. „Am gãsit familia fetei foarte agitatã, am luat imediat mãsura retinerii celui suspectat de tentativã de viol, demarând cercetãrile. La fata locului s-au gãsit destule probe cu care am probat comiterea infractiunii de tentativã de viol. A fost retinut pentru 24 de ore, dus în fata instantei bârlãdene cu propunere de emitere a mandatului de arestare preventivã, mandat care s-a emis imediat”, a precizat cms. Costel Vrabie, comandantul Politiei orasului Murgeni, care a efectuat cercetãrile în acest caz. Se pare cã fetita fusese ademenitã de Andrei Tutu cu câteva dulciuri, iar acesta, beat fiind, a încercat sã o violeze, însã interventia pãrintilor a salvat fata la timp. Fetita a fost consiliatã psihologic, pentru a depãsi trauma psihicã la care a fost supusã.

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/un-batran-pervers-a-vrut-sa-si-faca-mendrele-cu-o-fetita-de-opt-ani

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.