spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Preotul Pomohaci a avut parte de o primire surprinzătoare la concertul din weekend

- Advertisement -

Preotul Cristian Pomohaci a urcat, sâmbătă, pe scenă la Festivalul Obiceiurilor şi Tradiţiilor din comuna Sânpetru de Câmpie din Mureș. Preotul cântăreţ a avut parte de o primire surprinzătoare, în contextul scandalului sexual în mijlocul căruia se află.

Preotul cântăreț Cristian Pomohaci a apărut în public într-o comună din Mureș, unde a susținut un concert. Acuzat că a încercat să corupă sexual un băiat minor, părintele nu are voie să oficieze nicio slujbă, interdicție valabilă cel puțin încă 10 zile.

În ciuda acestor suspiciuni, a fost primit cu aplauze de admiratorii care îi iau apărarea. Îmbrăcat în costum popular, preotul Cristian Pomohaci a coborât dintr-o mașină și a fost imediat înconjurat de jandarmi, care l-au condus până la scenă. Oamenii din comuna Sânpetru de Câmpie din Mureș l-au întâmpinat cu aplauze, potrivit ProTV.

Mulți dintre spectatori s-au grăbit să imortalizeze momentele. „Ca de obicei părintele e la superlativ. Și scenic și veselie multă”, spune un spectator. La sfârșitul concertului, publicul l-a răsplătit cu flori, dar și cu bani. „Florile dumneavoastră, o să le duc acolo unde slujesc la Mosuni, o să le pun pe masa sfântului altar și de acolo gândurile și genunchii mei astăzi pentru dumneavoastră o să se înalţe la cer. Fiți binecuvântați. Doamne ajută”, le-a spus Pomohaci.

sursa: https://www.realitatea.net/preotul-pomohaci-a-avut-parte-de-o-primire-surpinzatoare-la-concertul-din-weekend_2084337.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.