spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
29-mai-2024

Steaua se califică în play-off-ul Champions League după ce o distruge pe Viktoria Plzen

- Advertisement -

Echipa de fotbal FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins formaţia cehă Viktoria Plzen cu scorul de 4-1 (1-0), miercuri seara, pe Doosan Arena din Plzen, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei.

Vicecampioana României a reuşit un joc excelent la Plzen, reuşind să întoarcă soarta calificării, după un 2-2 la Bucureşti.

Mihai Bălaşa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tănase (76) şi Denis Alibec (79 – penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dică, în timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64).

Meciul a început rău pentru FCSB, gazdele având o mare ocazie în chiar primul minut de joc, când Kopic a tras din 7 metri în portarul Niţă. Acesta s-a remarcat şi în min. 5, la o pătrundere a lui Krmencik.

Prima şansă de gol a oaspeţilor a venit în min. 13, când Enache nu a ajuns la o minge centrată în faţa porţii goale de Alibec.

Viktoria a continuat să domine jocul şi Krmencik (18) a scăpat spre poartă, dar a trimis alături de ţintă. Apoi, Havel (19) a trimis slab din careu, iar Niţă a reţinut.

sursa: https://www.antena3.ro/sport/fotbal-extern/steaua-se-califica-in-play-off-ul-champions-league-dupa-ce-o-distruge-pe-viktoria-plzen-426786.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.