spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Doi copii au pus pe jar autoritãtile vasluiene

- Advertisement -

CÃUTÃRI… Doi minori, în vârstã de 4 si respectiv 5 ani, din municipiul Vaslui, au dat mari bãtãi de cap politistilor, ieri, dupã ce au dispãrut din fata blocului în care locuiau. Copiii se jucau, dar la un moment dat au convenit împreunã sã meargã la cresa de lângã Proieteria Vaslui, pe care o frecventa unul dintre ei. Observând cã acestia nu mai sunt, bunica unuia dintre copii a sunat la 112 si a dat alarma. Dupã aproape patru ore de cãutãri ale mai multor echipe formate din politisti locali, jandarmi, pompieri si simpli cetãteni, cei doi copii au fost gãsiti în zona Teatrului de Varã.

Potrivit purtãtorului de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, acestia au plecat singuri si de bunãvoie. “La ora 11.48, politistii au fost sesizati despre faptul cã doi minori din municipiul Vaslui au dispãrut. Cei doi copii, în vârstã de 4, respectiv 5 ani, se jucau în fata blocului în care locuiesc. La un moment dat, membrii familiei unuia dintre acestia au observat lipsa minorilor, au început sã-i caute, dupã care au sesizat politistii cu privire la disparitia acestora. Cei doi copii au fost gãsiti de cãtre politistii locali în zona Teatrului de Varã si nu au fost victime ale vreunei infractiuni”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

“Un nene le-a dat sã mãnânce cârnãciori si pâine”

Aventura celo doi copii a durat circa patru ore, timp în care micutii au mâncat “cârnãciori”, au bãut apã si s-au jucat. “Au povestit cã au plecat din fata blocului pentru cã unul dintre ei voia sã-i arate celuilalt unde se joacã el la cresã, undeva lângã Protoieria Vaslui. Apoi au continuat sã se plimbe, au zis cã au ajuns într-un parc unde un nene le-a dat sã mãnânce cârnãciori si pâine, iar apoi cã s-au jucat la o fântânã artezianã. Unul dintre ei s-a udat si si-a întors pantalonii scurti pe dos. Arãtau bine, nu pãtiserã nimic, însã, dincolo de toate acestea, a fost o aventurã periculoasã, pentru cã au vârste fragede si pentru cã afarã erau temperaturi ridicate”, ne-a declarat Sorin Catanã, seful politiei Locale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.