spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Politistul de frontierã mafiot pus sub control judiciar de magistratii bârlãdeni!

- Advertisement -

NOAPTEA MINTII Judecãtorii bârlãdeni au decis sã-l scoatã pe subofiterul de politie de frontierã Marius Aurelian Profiri, zis „Carbi” din arestul preventiv si au instituit mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile! Aceastã mãsurã, prea blândã pentru incendiatorul „Carbi” care-si rezolva orice nemultumire dând foc la diferite proprietãti, a fost contestatã de procurorul de caz de la Parchetul Bârlad Sã sperãm cã la apelul de la Tribunalul Vaslui, care se va judeca astãzi sau mâine, judecãtorii vasluieni sã vadã mai bine decât cei bârlãdeni pe cine vor lãsa în libertate!

Veste soc pentru politistii din Murgeni si pentru victimele subofiterului de politie de frontierã Marius Aurelian Profiri zis „Carbi” din Murgeni. Acesta se aflã în arestul IPJ Vaslui din 8 mai, acuzat fiind de procurorul de caz, în urma unei anchete minutioase fãcutã de politistii din Murgeni si Bârlad, de distrugere prin incendiere. Carbi a fãcut nenumãrate apeluri, cerând sã fie pus sub control judiciar sau sã fie arestat la domiciliu, însã de fiecare datã judecãtorii bârlãdeni i-au respins solicitarea, considerându-l un pericol social. Nu si pe 4 august, când au decis altceva! „Admite cererea de înlocuire a mãsurii arestãrii preventive cu cea a controlului judiciar, formulatã de inculpatul Profiri Marius Aurelian. Înlocuieste mãsura arestãrii preventive cu mãsura controlului judiciar pe o duratã de 60 de zile, de la data rãmânerii definitive a prezentei încheieri, pentru inculpatul Profiri Marius Aurelian. Dispune punerea în libertate a inculpatului Profiri Marius Aurelian de sub puterea mandatului de arestare preventivã din 8 mai, emis de judecãtorul de drepturi si libertãti al Judecãtoriei Bârlad, la data rãmânerii definitive a prezentei încheieri, dacã nu este arestat sau retinut în altã cauzã”, a decis judecãtorul bârlãdean de drepturi si libertãti. Imediat procurorul de caz a si fãcut apel la Tribunalul Vaslui, nefiind de acord cu decizia luatã de judecãtorul bârlãdean.

A dat foc lanurilor de cereale, sub privirile fiicei sale de 14 ani, care se afla la volanul masinii!!!

Vã reamintim, prezentându-vã extrasul din referatul cu propunerea de luare a mãsurii arestului preventiv, cam ce-a putut sã facã „Carbi” în Murgeni!

„S.C. Cazagro S.R.L. si S.C. Interagroaliment S.R.L. detin mai multe terenuri în extravilanul orasului Murgeni, terenuri care în cursul anului 2016 au fost cultivate cu grâu si secara. La data de 9 iulie, anul trecut, ora 18:53, Politia orasului Murgeni a fost sesizatã prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul cã în punctul denumit popular <<Rãzoare>>, situat în apropierea fermei numitului Cazacu Eduard, este în desfãsurare un incendiu care a cuprins culturile de grâu aflate în zona respectiva.

Cu ocazia primelor verificãri s-a constatat faptul cã focul a cuprins o suprafatã de teren cultivatã cu grâu apartinând S.C. Cazagro S.R.L., ulterior extinzându-se si la o suprafatã de teren învecinatã apartinând S.C. Interagroaliment S.R.L., suprafatã cultivatã cu grâu si secarã. Din cercetãrile efectuate a reiesit faptul cã între numitul Profiri Marius Aurelian si Cazacu Eduard existã un conflict generat de neîntelegeri privind mai multe suprafete de tren aflate în litigiu.

La data de 9 iulie 2016, numitul Profiri Marius Aurelian s-a deplasat cu autoturismul proprietate marca Mitsubishi cu numãrul de înmatriculare M 1371 BB, din orasul Murgeni spre punctul denumit popular <<Oita>>, unde detine stâna. Când a ajuns în dreptul suprafetei de teren cultivate cu grâu apartinând S.C. Cazagro S.R.L., inculpatul Profiri Marius Aurelian i-a cerut fiicei sale sã opreascã autoturismul pentru a-si satisface nevoile fiziologice, a coborât din autoturism, a mers în lateralul acestuia, a dat foc la un mãnunchi de spice de grâu, iar dupã ce focul a început sã se extindã, a urcat în autoturism si si-a continuat deplasarea spre stânã”, a precizat procurorul de caz în referatul prezentat în fata instantei pe 8 mai Si atunci s-a decis emiterea mandatului de arestare preventivã. Ce s-a întâmplat de atunci si pânã pe 4 august?? S-a îmblînzit Carbi, „fiara” de foc??

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/mafiotul-politist-carbi-din-murgeni-a-dat-foc-lanurilor-de-grau-in-fata-fiicei-sale

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/ultima-ora-masca%C8%9Bii-au-descins-in-cuibul-piromanilor-de-la-murgeni-capul-bandei-de-incendiatori-un-poli%C8%9Bist-de-frontiera

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.