spot_imgspot_img
15.5 C
Vaslui
24-apr.-2024

Un tânăr din Suceava a murit într-un cumplit accident la Vama Veche

- Advertisement -

Un accident cumplit i-a curmat viaţa unui tânăr de 23 de ani din Suceava, plecat la Vama Veche cu câţiva prieteni să-şi petreacă vacanţa. Marţi seara, suceveanul Alex Nicolas Șincai a fost implicat într-un accident rutier pe drumul naţional DN 39, în staţiunea Vama Veche, fiind lovit pe rând de două autoturisme, în timp ce încerca să traverseze şoseaua. Rănit grav şi aflat în stare de comă, tânărul a fost transportat la un spital din Constanţa, unde din păcate s-a stins în jurul orei 02.00.

Accidentul deosebit de violent i-a provocat leziuni foarte grave

Tânărul ajunsese în staţiunea Vama Veche la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a-şi petrece câteva zile de vacanţă împreună cu prietenii. Din cercetările întreprinse de poliţişti la locul accidentului, marţi seara, acesta a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi fără a se asigura. În acel moment a fost surprins şi accidentat grav de un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din judeţul Călăraşi, care circula dinspre Vama Veche spre Mangalia. În urma impactului puternic, tânărul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost lovit din nou de un alt autoturism, care venea din sens invers şi care nu a reuşit să frâneze la timp. Un echipaj medical de prim ajutor l-a preluat pe Alex Nicolas Șincai în stare gravă, acesta fiind în stare de comă şi cu multiple traumatisme.

Șocat de cele întâmplate, şoferul din Călăraşi le-a declarat poliţiştilor că nu şi-a dat seama când tânărul a sărit parcă de nicăieri în faţa autoturismului, nemaiputându-l evita.

Din cauza traumatismelor grave suferite şi cu tot efortul medicilor constănţeni, tânărul s-a stins pe patul de spital, în jurul orei 2 noaptea. Poliţiştii de la Serviciul Rutier au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca la terminarea anchetei să se stabilească cine se face responsabil de moartea tânărului.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2017-08-17/Un-tanar-din-Suceava-a-murit-intr-un-cumplit-accident-la-Vama-Veche#ixzz4q0XgMVkL
Follow us: @monitorulsv on TwitterMonitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.