spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Clubul „Bliss” va fi închis, la cererea politistilor

- Advertisement -

VESTE…Începând cu 11 septembrie, timp de 10 zile, clubul „Bliss” va fi închis de cãtre autoritãtile care au eliberat autorizatia de functionare, la cererea politistilor vasluieni. În aceastã perioadã, conducerea clubului va trebui sã rezolve problemele de securitate cu care s-a confruntat Bliss-ul în ultima perioadã. De-a lungul timpului, clubul a fost „gazda” unor scandaluri de pominã, bãtãi care au avut loc în interior, pe scãri sau în parcarea din fatã. De cealaltã parte, Dobârceanu spune cã nu este nimic adevãrat, dar acuzã ziarul Vremea Nouã de problemele clubului. „Doar pentru stiri de ziar am ajuns în situatia asta”, spune administratorul. Ceea ce nu spune acesta este faptul cã, numai în luna iulie, în clubul din municipiul Vaslui au avut loc douã scandaluri. La unul dintre ele chiar si cei care asigurau paza au fost loviti de scandalagii si s-au ales cu dosare penale.

Vesti proaste pentru administratorii clubului vasluian „Bliss”. La cererea politistilor vasluieni, autoritatea care a emis autorizatia de functionare va suspenda activitatea, timp de 10 zile, începând cu 11 septembrie. În tot acest timp, patronii au obligatia de a rezolva problemele legate de tulburarea linistii sau ordinii publice sau perioada de suspendare a activitãtii se va prelungi. Întrebat de aceastã situatie neplãcutã, administratorul clubului a negat, în primã fazã, cã aceastã informatie ar fi adevãratã, dar, la scurt timp, s-a contrazis. A dat vina pe jurnalisti pentru situatia creatã. „Din cauza voastrã am ajuns aici, pentru stirile voastre de ziar”, a spus acesta. Despre motivele reale pentru care oamenii legii au cerut suspendarea activitãtii nu a vrut sã comenteze. În schimb, conform unor surse din Politia Vaslui, decizia a fost luatã din cauza deselor probleme apãrute la Legea 61/1991 privind ordinea si linistea publicã. Mai exact, politistii au cerut mãsuri suplimentare de securitate având în vedere numãrul mare de scandaluri si bãtãi ce au loc, aproape la fiecare sfârsit de sãptãmânã, în interiorul Bliss-ului sau în parcarea din apropiere. Ultimul de acest fel, care a avut nevoie si de interventia politistilor si jandarmilor vasluieni, a avut loc la sfârsitul lunii iulie, la douã sãptãmâni dupã ce chiar cei care asigurau paza localului au fost victime ale scandalagiilor.

„Sunt oameni violenti si cred cã este în mare mãsurã si vina patronului, pentru cã le este permis orice. Nu cred cã este normal sã se batã în club si nimeni sã nu le zicã nimic. Parcã sunt la ei acasã. Fac ce vor. Eu, ca fatã, nu mã mai duc niciodatã în viata mea acolo. Verisoara mea a fost trasã de pãr în baie de niste fete care umblã cu interlopi si nu mai iese din casã. Am zis de fiecare datã când a fost scandal cã poate nu va mai fi data viitoare, dar se repetã la infinit. Cred cã toti tinerii sunt dezamãgiti de comportamentul clientilor „importanti”, al patronului si prietenilor sãi. Probabil cã mã voi duce la Iasi sau în alte cluburi din oras. Nu meritã statutul de club „sigur” si important”, ne povestea, în urmã cu mai bine de o lunã, o tânãrã care a asistat la conflictul din Club ”Bliss”, în care bodyguardul localului a fost lovit cu un pahar de shot în cap si ajuns la spital cu capul spart.

Scandalurile s-au tinut lant în clubul Bliss

La începutul lunii iulie, la câteva ore dupã concertul rapperului Nane, distractia din Club ”Bliss” a escaladat spre scene violente. Douã clanuri, de data aceasta din oras, si-au adus aminte de un conflict mai vechi si s-au luat la ceartã. „Calu era pe canapea peste Alistar. Se luaserã la bãtaie. A intervenit bodyguardul, însã în acel moment Marian Burghi a pus mânã pe un pahar de shot si i l-a aruncat în cap”, povestea, la acea vreme, un martor. „Au fost douã-trei conflicte foarte urâte. Bodyguardul a fost lovit în cap si dus de colegii lui la spital de urgentã. Bãtaia a avut loc în interior, era haos în acel moment, nu stiai unde sã te refugiezi. Sunt oameni violenti si cred cã este în mare mãsurã si vina patronului pentru cã le permite orice. Nu cred cã este normal sã se batã în club si nimeni sã nu le zicã nimic. Parcã sunt la ei acasã”, spunea un alt martor al conflictului de atunci. La douã sãptãmâni dupã ce a a fost „gazda” unei bãtãi în care însusi cel care asigura paza localului s-a ales cu capul spart, ”Bliss” a mai „gãzduit” o agresiune. De data aceasta, bãtaia nu a mai avut aceleasi repercusiuni, însã s-a lãsat, din nou, cu lovituri, tipete si apeluri la 112. Scandalul s-a desfãsurat pe scãrile de la intrare, cel mai probabil tot pe fondul unei reglãri de conturi. „Doi tineri s-au luat la ceartã, nu stiu de la ce, dar cred cã erau si bãuti. Apoi au început sã se batã. Iubita unuia a început sã tipe sã se opreascã, dar imediat a apãrut si politia si i-a despãrtit. Totul a fost spontan si s-a derulat foarte repede”, ne declara, la acel moment, un martor. Conflictul a fost confirmat si de Politia Judeteanã Vaslui, care ne-a precizat cã „cei doi tineri au depus plângeri, unul împotriva celuilalt, însã ulterior au revenit asupra acestora, exprimându-si dorinta de a le retrage. Si exemplele pot continua cu grupurile de tineri gãlãteni care s-au bãtut cu câtiva din Bârlad dupã ce au venit sã asiste la un concert de manele. La acea vreme, un tânãr a fost bãtut si umilit de cãtre bârlãdenii pusi pe scandal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.