spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Patronul de la Teoclinik si-a vãzut moartea cu ochii, chiar de ziua fiicei sale (foto, video)

- Advertisement -

SCENE DE COSMAR

RÃNITI… Cãtãlin Botezatu a fost supus de urgentã unei interventii chirurgicale iar sotia sa a fost transferatã la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, cu un traumatism cranio-cerebral.

AU AVUT ZILE…O plimbare spre Bucuresti prilejuitã de sãrbãtorirea zilei de nastere a fiicei sale s-a transformat într-un adevãrat cosmar pentru Cãtãlin Botezatu, adminstratorul clinicii Teoclinik din Vaslui. Pe raza localitãtii Tâmboiesti, soferul unei Dacii Papuc care circula din sens opus, a fãcut un viraj la stânga fãrã sã se asigure. Masina condusã de Botezatu s-a izbit violent de Dacia Papuc, iar impactul a fost devastator. Soferul care a provocat accindetul rutier, un bãrbat de 66 de ani din Râmnicu Sãrat, a murit pe loc. Botezatu si ceilalti trei ocupanti ai masinii acestuia (sotia, fiica si o prietenã de familie – n.r.) au suferit rãni grave si au fost transportati la Spitalul Judetean din Focsani pentru îngrijiri medicale. Patronul clinicii a fost bãgat imediat în sala de operatie, unde medicii i-au scos splina. Sotia sa a fost transferatã la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, cu un traumatism cranio-cerebral. Tânãra care se afla în masinã a suferit o fracturã la picior, singura care a scãpat nevãtãmatã a fost sãrbãtorita! La auzul vestii cã seful lor a fost la un pas de moarte, câtiva angajati din clinica vasluianã (printre care si doi medici – n.r.) au plecat cãtre Vrancea pentru a se interesa de starea acestuia de sãnãtate si a familiei sale si pentru a le fi alãturi. Masina condusã de Botezatu a fost distrusã în totalitate, în urma impactului.

O zi care ar fi trebuit sã fie un prilej de bucurie în familia lui Cãtãlin Marius Botezatu, patronul clinicii Teoclinik din municipiul Vaslui, aniversarea fiicei sale, s-a transformat într-o adevãratã tragedie. Botezatu, împreunã cu sotia, fiica sãrbãtoritã si o prietenã apropiatã a familiei, au plecat cãtre Bucuresti. Drumul lor s-a oprit brusc în afara localitãtii Tâmboiesti, judetul Vrancea. O autoutilitarã marca Dacia Papuc ce se deplasa din sens opus, a fãcut un viraj la stânga, fãrã sã se asigure si i-a tãiat calea masinii conduse de Botezatu. Impactul s-a dovedit nimicitor, soferul Daciei Papuc a murit pe loc. Este vorba despre un bãrbat de 66 de ani din Râmnicu Vâlcea, judetul Buzãu. Acesta a virat fãrã sã se asigure pentru a intra pe un drum de exploatare. Conform martorilor, acesta mergea la culesul viei. Autovehiculul era plin cu lãdite din plastic care s-au împrãstiat pe asfalt. În urma impactului, ocupantii masinii lui Botezatu au scãpat cu viatã dar au suferit rãni grave. Au fost preluati de ambulantele sosite la fata locului si transportati la Spitalul Judetean Vrancea, pentru îngrijiri medicale. În urma examinãrilor medicale efectuate în unitatea sanitarã, s-a stabilit cã Botezatu a suferit rãni grave. De altfel, acesta a fost bãgat imediat în sala de operatie, unde medicii i-au scos splina. Sotia sa s-a lovit în zona capului si a suferit si o fracturã la picior. În urma investigatiilor la Computerul Tomograf, medicii au decis sã o transfere la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, având un traumatism cranio-cerebral. Tânãra care se afla si ea în masinã a suferit o fracturã la picior, singura care a scãpat nevãtãmatã a fost fiica lui Botezatu! „În jurul orei 11.45, pe DN 2 E85, în afara localitãtii Tâmboiesti, conducãtorul unei utilitare marca Dacia Papuc, înmatriculatã în Buzãu, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers pe stânga, pe un drum de exploatare si a fost acrosat de un autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducãtorului auto de pe utilitarã si rãnirea altor patru persoane”, au declarat politistii vrânceni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.