spot_img
spot_imgspot_img
22.6 C
Vaslui
06-iun.-2024

Accident grav de circulatie la Solesti!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

UPDATE:

ULTIMA ORA…Eforturile medicilor de a salva viața bărbatului de 64 de ani implicat în accidentul rutier nu au avut, din păcate, succes. Astfel, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul. Victima este cea care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un autoturism condus de bărbatul de 67 de ani.

UPDATE: In accidentul petrecut pe raza localitatii Solesti au fost implicat doua autoturisme, care s-au lovit frontal. In primul autoturism ce se deplasa dinspre Vaslui spre Iasi, erau doua persoane, sot si sotie, de 67, respectiv 66 de ani. Celalalt autoturism, care se deplasa `n sens opus, era condus de o persoana de 64 de ani. Acesta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, si a provocat accidentul rutier. In urma acestuia, barbatul de 64 de ani, a avut nevoie de interventia echipajelor de la descarcerare, pentru a fi scos din carcasa contorsionata a autoturismului. A fost preluat in stare grava de catre o ambulanta si transortata, de urgenta, la spital. Celelalte doua persoane, implicate in accidentul rutier, nu au suferit rani care sa necesite internarea. Barbatul de 67 de ani a fost testat iar aparatul alcool-test a aratat ca acesta nu consumase alcool. In cauza politistul a deschis dosar penal in care se fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa.

Stire Initiala: DESCARCERARE…Doi pelerini, ce se intorceau de la sarbatoarea „Sfintei Cuvioase Parascheva”, din Iasi, au fost victimile unui accident rutier petrecut pe raza localitatii Solesti. Din primele informatii, se pare ca soferul a pierdut controlul volanului. In urma accidentului a fost nevoie de un echipaj de la descarcerare pentru a scoate victimile dintre fiarele contorsionate ale masinii. La fata locului s-a deplasat si un echipaj de la Politia Rutiera Vaslui, care face cercetari pentru a stabili cu exactitate cele intamplate. Vom reveni cu amanunte.

UPDATE

ULTIMA OR|…Eforturile medicilor de a salva via]a b\rbatului de 64 de ani implicat `n accidentul rutier nu au avut, din p\cate, succes. Astfel, cadrele medicale au fost nevoite s\ declare decesul. Victima este cea care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens [i a lovit frontal un autoturism condus de b\rbatul de 67 de ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.