spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Poveste de dragoste terminată tragic: fosta soție a refuzat să cheltuiască bani ca să-și repatrieze ex-partenerul de viață mort în străinătate

- Advertisement -

Este posibil ca ulterior, cel puțin în cazul unui accident de muncă sau rutier, Serviciul de Pașapoarte să primească eventuale comunicări privitoare la anumite etape procesuale, acolo unde familia se poate constitui parte civilă în proces.

Există și cazuri triste în care aparținătorii din România nu întreprind nici un demers pentru aducerea acasă a trupului neînsuflețit.

Un astfel de caz s-a regăsit la un cuplu divorțat, unul dintre soți fiind deja recăsătorit și nefiind interesat de fostul decedat în altă țară.

„Dacă familia a optat pentru înhumarea în străinătate, singurul lucru care îi sfătuim e să solicite, pentru a avea și în scris, actul de deces.Au fost și cazuri în care nu au putut repatria, special persoanele divorțate. Noi găsim fosta soție, dar de multe ori e recăsătorită și sunt alte probleme, alte situații”,  Alin Popovici, șeful SPCEPS Botoșani.

Sursa: http://www.botosaneanul.ro/stirea-zile/poveste-de-dragoste-terminata-tragic-fosta-sotie-a-refuzat-sa-cheltuiasca-bani-ca-sa-isi-repatrieze-ex-partenerul-de-viata-mort-in-strainatate/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.