spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Vasluienii îi cer „gangsterului” de la X Factor sã se mute din oras: „E o rusine!” (video)

- Advertisement -

PROTEST…”Gangsterul de Vaslui” si-a supãrat concitadinii. Prestatia de tot râsul a lui Ionut Alexandru la cea mai recentã editie X Factor, dar mai ales declaratiile acestuia despre judet, au stârnit reactii vehemente în rândul vasluienilor. „Nu îmi place viata în Vaslui. Toti ascultã manele. Mie nu îmi place stilul ãsta manelistic, mârlãnesc, tãrãnesc”, sunt vorbele care au reusit sã provoace o adevãratã revoltã în rândul internautilor. Dacã o parte dintre acestia au glumit pe seama lui, o altã parte l-au certat si i-au cerut sã plece. „Bã, mâr***, dacã nu îti place în Vaslui, mutã-te în Pantelimon si stai acasã, „gangstere”, cã te faci de râs!”, i-a transmis un concitadin tânãrului vasluian.

Însotit de mama sa, fanã a co-prezentatorului Dani Otil, Ionut Alexandru pãseste în studio-ul emisiunii X Factor. „Mama e tot timpul lângã… Te sustine si dacã este bine, si dacã este rãu… Fii atent, pânã si McGregor, ãla bãtãusu’, tot cu nevasta venea la bãtaie. Hai, fii rãu, ia patru de DA!”, îi transmite Otil. Imediat dupã aceea, tânãrul intrã pe scenã si se prezintã: „Mã numesc Alexandru Ionut, am 35 ani si sunt din Vaslui”. „De ce ai venit supãrat? Ai un motiv anume?”, îl întreabã Stefan Bãnicã Junior. „Nu sunt supãrat, doar cã asa sunt eu”, rãspunde acesta. „Cu ce te ocupi?”, este apoi întrebat. Rãspunsul îi ia prin surprindere pe toti: „Sunt gangster!”. Ce face un gangster? Ce salariu are? „Face de toate, ce vreau eu. Vând, cumpãr, de astea… Orice! Câstig bine, cât sã mã descurc”, spune tânãrul. Urmeazã si momentul mult-asteptat, cel al cântatului. Compozitie proprie, piesa „Greii” este dedicatã unui prieten care l-a trãdat: „m-a vândut, m-a cumpãrat si m-a dat cu var de sus pânã jos. Nu mai suntem prieteni acum”. Iatã câteva dintre versurile melodiei: „Greii, greii/Vã dati asa de tari,/Si crezi cã mã veti vinde/Pentru o grãmad’ de bani/N-aveti ce face,/Dar voi credeti c-o veti suti/Eu n-am nimic împotrivã”. Piesa este întreruptã de Stefan Bãnicã Junior: „dacã ai mei colegi vor sã continui, este problema lor…”. Atât apucã sã comenteze membrii juriului, cãci Ionut spune „ok, multumesc!” si pleacã de pe scenã. Reactia acestuia a uimit pe toatã lumea. Degeaba au încercat sã mai discute cu el producãtorii emisiunii, cãci acesta si-a luat mama si a plecat.

„Eu, unul, îl sustin pe John. E nitel mai special”

În oras, lui Ionut Alexandru i se spune John. A început sã cânte hip-hop încã din adolescentã, ba chiar, prin anii 1998-1999, a fãcut parte dintr-o trupã localã pe nume RoCa. Desi, treptat, trupa s-a destrãmat, Ionut si-a continuat pasiunea pentru acest gen de muzicã în ciuda problemelor medicale pe care le-a avut de-a lungul timpului. Unul dintre cunoscutii acestuia ne-a explicat, ieri, printr-un mesaj de ce tânãrul nu ar trebui sã fie ironizat: este mai „special”. „Pentru cine nu-l cunoaste pe John, într-adevãr povestea aratã de parcã ar fi venit de la capãtul lumii, dar eu cred cã lucrurile nu au stat asa. Se vede cã povestea prezentatã este ruptã din context, ca sã parã ca ar fi reactionat ca un nebun, la fel si discursul lui. El este nitel mai <<special>>, dar nu într-un mod retardat, asa cum este prezentat. Chiar a încercat sã fie ironic, dar a sfârsit prin a fi luat la misto. Cât despre manele, are dreptate. Atentie, a spus manele mârlãnesti, nu tigãnesti. Ce sã facã, nu a avut o poveste despre vreun unchi handicapat sau despre cât de tare îi e dor de toti cei opt frati plecati si nu a stat cu mâna întinsã ca restul milogilor de la emisiunile de gen. Chiar nu ati vãzut si abordarea reporterilor la început: <<si cum e viata la Vaslui?>>.
Eu, unul, îl sustin pe John”, a scris un vasluian.

„Încã o bilã neagrã pentru judetul nostru”

Declaratiile si atitudinea tânãrului rapper, participant la X Factor, a stârnit, însã, si un val de nemultumiri în rândul vasluienilor, nemultumiti cã judetul a ajuns, din nou, de râsul lumii. Iatã o parte dintre reactii: „Sã plece din Vaslui, dacã nu-i place. Si asa e o rusine. Nu eram destul de râsul lumii, cã a trebuit sã aparã el la televizor”; „Analfabet! Încã o bilã neagrã pentru judetul nostru mediatizat!”, „Dacã tãcea, filozof rãmânea!”, „Ar trebui sã ni se facã granite la iesirile din judet. Nu meritãm sã iesim când dorim din judet!”, „De ce sunteti asa de rãi, a încercat si el marea cu degetul”, „Nu era de ajuns cã toti prostii râd de Vaslui, cã apare cireasa de pe tort. Cei care, totusi, au minte sã nu punã etichetã unui oras, printr-un exemplu de genul acesta, care existã oriunde în tarã”. (Ana Mocanu)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.