spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

UPDATE:Politist acuzat de viol la Lunca Banului

- Advertisement -

UPDATE: Parchetul de pe langa Judecatoria Husi confirma plangerile depuse de cele doua victime de la Lunca Banului, privind infractiunile de viol si lipsire de libertate. De asemenea, procurorii huseni confirma faptul ca unul dintre invidizii acuzati de cele doua fete, ambele minore, este politist, aspect care face ca acest caz sa devina foarte grav. “Exista doua sesizari formulate de doua persoane vatamate minore, care reclama comiterea infractiunilor de viol si lipsire de libertate. Una dintre persoanele reclamate este agent de politie.Tinand cont de stadiul cercetarilor, nu putem oferi mai multe informatii”, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, procurorul Antonela Palie.

STIRE INITIALA: ACUZE GRELE… Caz extrem de ciudat, petrecut la Lunca Banului! Douã tinere cu domiciliul în muncipiul Vaslui au reclamat faptul cã au fost victimele unor infractiuni deosebit de grave, petrecute într-o locuintã din Lunca Banului: viol si sechestrare. Doi bãrbati au fost reclamati, iar unul dintre ei ar fi politist. „Într-adevãr, s-a primit sesizare, dar, deocamdatã, nu se confirmã nimic”, spun surse din Politie. „Sunt doar douã fete cam umblãrete”, adaugã acestea, fãrã a oferi detalii despre ce s-a petrecut acolo, totusi. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi.

Este vâlvã mare în localitatea Lunca Banului, acolo unde douã tinere sustin, într-o plângere scrisã si depusã la organele de anchetã, cã miercuri noaptea, ar fi fost victimele unui viol, dupã ce ar fi fost sechestrare. Fetele sunt ambele cu domiciliul în municipiul Vaslui si se pare cã ar fi fost luate din oras si aduse la Lunca Banului, sub pretextul unei onomastici, cu prilejul sãrbãtorii Sfintilor Mihail si Gavriil. Conform declaratiilor date de cele douã fete, acestea au fost violate si împiedicate sã plece, atunci când au vrut sã pãrãseascã locuinta în care s-au petrecut faptele. „Am fost sechestrate”, au spus cele douã reclamante. Sãtenii din Lunca Banului s-au mirat când au vãzut Politia la locuinta indicatã în plângerile penale. „Unul dintre bãietii în cauzã se numeste Darie. Politia a venit aici vineri, cred, si a fãcut verificãri, dar nu se va rezolva nimic. Unul dintre bãietii implicati este politist si treaba va rãmâne exact asa, vã dati seama”, au spus vecinii

Primarul Tofan: „ar fi implicat si un politist, dar nu e de pe raza comunei noastre”

Primarul comunei Lunca Banului, Dãnut Tofan, confirmã existenta acestei situatii, dar spune cã nu i s-au dat detalii oficiale. „Am auzit, într-adevãr, de acest caz, dar nu vã pot spune nimic. Domnul sef de post nu a vrut sã îmi dea niciun detaliu, cãci este o anchetã în curs. Ar fi douã fete si ar fi implicat si un politist, dar nu e de pe raza comunei noastre. Dar, repet, oficial, nu vã pot spune nimic, pentru cã eu, ca primar, când vorbesc un lucru, trebuie sã fie clar si verificat. În acest caz nu pot spune decât ce am auzit si nu as vrea. Ce pot sã spun este cã bãiatul de la noi din Lunca Banului, care ar fi implicat în treaba asta, este un bãiat linistit, dintr-o familie de oameni cumsecade, gospodari si nu îmi pot da seama ce s-o fi întâmplat”, a spus primarul Dãnut Tofan.

„Acestea sunt niste fete din acelea care mai pleacã de acasã… Nu e nimic”

Surse din Politie confirmã situatia, precum si plângerea depusã de cele douã fete din Vaslui, privind violul si sechestrarea, însã spun cã, desi cercetãrile nu sunt încheiate, convingerea lor este cã… nu se va adeveri nimic. „Ele au reclamat, dar, din primele cercetãri, nu s-ar verifica nimic din ceea ce ele sustin. Acestea sunt niste fete din acelea care mai pleacã de acasã… Nu e nimic”, au spus surse din Politie. Cum ancheta a ajuns la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi rãmâne de vãzut ce vor spune si procurorii în acest misterios caz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.