spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Clubul Rotary din Bârlad a premiat olimpicii bârlãdeni, oferind si un concert de exceptie! (FOTO)

- Advertisement -

RECUNOASTERE Clubul Rotary din Bârlad a uimit din nou la final de an: a premiat nouã olimpici cu rezultate deosebite în cadrul Galei „Premiilor Rotary Bârlad” – editia a XVII-a. Tot în acest an a achizitionat o trusã chirurgicalã laparoscopicã utra modernã pentru Sectia Chirurgie a spitalului bârlãdean si a strâns bani dintr-un extraordinar concert caritabil pentru sustinerea celei de a X-a editii a taberei internationale din programul YEP pe termen scurt organizatã de Rotary Club Bârlad. Toate acestea au fost prezentate vineri, 24 noiembrie, la Teatrul ”V.I.Popa” din Bârlad, unde Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti, împreunã cu solistii Lãcrãmioara Crihanã si Andrei Mihalcea, au încântat publicul prezent!

Pentru al 15 -lea an consecutiv, Clubul Rotary din Bârlad a organizat pe 24 noiembrie Gala Premiilor Rotary, pentru elevii care au câstigat în anul respectiv premii la olimpiadele scolare. În deschiderea galei, Valeriu Popa, presedintele în exercitiu al Rotary Club Bârlad, în anul rotarían 2017-2018, a fãcut câteva precizãri. “Miscarea mondialã a rotarienilor a depãsit anul acesta 107 ani. Anul acesta motto-ul Rotary este <<Make a difference>>, adicã <<Sã facem diferenta>>. Si iatã cã dumneavoastrã faceti diferenta, sprijinind actiunea noastrã. A devenit deja traditie ceea ce facem noi, prin implicarea în viata comunitãtilor. Anul acesta spitalul bârlãdean, prin noi si cu ajutorul dumneavoastrã, beneficiazã de o trusã chirurgicalã laparoscopicã ultra modernã de peste trei miliarde de lei vechi. În 2017 am continuat ceea ce facem de ani buni. Astãzi, nouã tineri sunt premiati pentru rezultatele remarcabile la învãtãturã la diferite concursuri nationale si internationale. Nu Rotary Bârlad este cel care premiazã, Rotary doar organizeazã. Dumneavoastrã, dragi bârlãdeni, care veniti la spectacolele caritabile organizate pentru a strânge fonduri. Toti cei 24 de membri ai Clubului Rotary Bârlad vã multumesc! O parte dintre fondurile strânse prin evenimentul organizat în aceastã searã vor merge cãtre organizarea celei de a X-a editii a Taberei Internationale Rotary Bârlad.”, a spus Valeriu Popa. La actiunea caritabilã a Rotary Bârlad au participat edilii Bârladului, primarul Dumitru Boros si viceprimarul Roxana Miron, deputatul Adrian Solomon, membrii Cluburilor Rotary din Republica Moldova.

Au fost premiati nouã elevi care au obtinut trei locuri I, un loc doi si cinci locuri trei la Olimpiadele Nationale Scolare în acest an. Elevii premiati au fost: Locul I (Turism si Alimentatie) – Ana Maria Arsene, (Pedagogie si Psihologie) – Ana Maria Hutuleac, (Limba rusã) – Irina Demetra Susnea; Locul II – Ciprian Claudiu Hutanu (Mestesuguri traditionale); Locul III – Dragos Obreja (Sociologie), Andreea Enache (Pedagogie), Elena Pãlãlaie (Religie), Rãzvan Pruteanu (Muzicã instrumentalã) si Viviana Vasiliu (Mestesuguri traditionale).

Un spectacol caritabil deosebit cu artisti de valoare!

Dupã premierea olimpicilor, bârlãdenii prezenti la Teatrul “V.I. Popa”, au vizionat un concert simfonic sustinut de Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiesti, dirijor Radu Postãvaru, solistii fiind mezzosoprana Lãcrãmioara Crihanã si tenorul Andrei Mihalcea. Biletul la acest extraordinar concert a costat 170 de lei. Concertul a fost foarte apreciat de bârlãdenii veniti în numãr mare la Teatrul ”V.I. Popa”, care au aplaudat minute în sir prestatiile artistilor de la Ploiesti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.