spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

Masinã prãbusitã cu tot cu stradã! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

DOREL DE LA BÂRLAD:

SOC SI GROAZÃ O familie din Bârlad a trecut , ieri dupã-amiazã, prin clipe de groazã când, întorcându-se acasã, pe o stradã din cartierul Munteni, mai precis strada Decebal, pe care abia s-a terminat lucrarea de canalizare, s-au trezit cã masina se scufundã cu ei cu tot. Bogdan si Casandra, sot si sotie, au iesit rapid din masinã, neîntelegând ce se întâmplã, si s-au crucit când au vãzut cã strada s-a surpat sub greutatea autoturismului, iar din groapã tâsnea apã! Nicio autoritate sau echipã de interventie nu s-a sinchisit de necazul celor doi tineri: politia si pompierii au spus cã nu e de competenta lor, primarul Dumitru Boros n-a rãspuns la telefon, abia cei de la Aquavas, sucursala Bârlad, au avut o reactie: au închis apa si, dupã trei ore de la incident, au scos masina din groapã. Rãmâne de vãzut cine va plãti daunele…

Strada Decebal, din Cartierul Munteni, este în programul de canalizare în care 72 de strãzi din cartierele Munteni si Podeni vor beneficia de canalizare. Lucrãrile însã lasã de dorit, strãzile arãtând ca dupã rãzboi si nu ca dupã o lucrare executatã de o firmã cu pretentii. Dovada o puteti vedea: strada s-a surpat, iar masina apartinând sotilor Bogdan si Casandra N. s-a scufundat în santul care s-a format pe mijlocul strãzii. Si pe lungimea întregii strãzi s-au format crãpãturi, de sub care tâsneste apa. Strada se scufundã, aceasta fiind „opera” celor care au executat lucrãrile de canalizare, o firmã de care primarul Dumitru Boros este tare mândru: i-a lãudat foarte tare, precizând cã sunt foarte seiosi si profesionisti. „Cei mai seriosi sunt, dintre toate firmele cu care am lucrat pânã acum în Bârlad. Au executat aproape 50% din lucrare”, a precizat primarul Boros în urmã cu câteva zile. Însã ieri s-a vãzut exact cât de „meseriasi” sunt cei de la firma care executã lucrãrile de canalizare: o stradã întreagã s-a surpat, iar un locatar a intrat cu masinã cu tot în santul care s-a „cãscat” sub masina lui! Oamenii s-au speriat, au iesit rapid din masinã si au rãmas uimiti: sub greutatea BMW-ului strada s-a surpat! Au început sã sune de zor la 112, la Politie si Pompieri sã vinã cineva sã-i ajute, însã fiind duminicã, autoritãtile s-au miscat cu … încetinitorul! Degeaba au sunat oamenii disperati la 112! Nici Politia si nici ISU (Pompierii) nu i-au ajutat, fiecare precizând cã nu e de competenta lor.

S-a spart conducta de apã în timpul lucrãrilor de canalizare

Lucrãrile la canalizare au fost fãcute de mântuialã, se vede cu ochiul liber. Am încercat sã-l contactãm pe primarul Dumitru Boros, ca sã vinã sã vadã cam ce rãmâne cu adevãrat în urma lucrãrilor de canalizare executate de firma care „l-a dat pe spate” pe primar. Dar nu a rãspuns nimeni la telefon… Doar Vasile Ungureanu, directorul Aquavas – Sucursala Bârlad, a avut o reactie, ajutând pe proprietarii masinii care se scufunda încet – încet cu tot cu stradã. A trimis la fata locului o echipã de muncitori care a oprit apa pe stradã, pentru a nu mai continua pierderile si surparea strãzii, iar dupã o orã a trimis si un buldoexcavator sã scoatã masina din groapã. Pentru cã altfel n-a putut fi scoasã de acolo, o firmã de tractare încercând zadarnic sã scoatã masina. Strada se surpa si mai tare. „Acum o sã vedem pe cine dãm în judecatã, ca sã recuperãm pagubele. Cã masina s-a stricat! Asteptãm sã vinã cei care au executat lucrarea, sã ne despãgubeascã, sau mai bine dãm Primãria în judecatã? O sã consult un avocat, e prea de tot”, a spus proprietarul masinii care a trecut ieri prin clipe de groazã. Asteptãm reactiile celor implicati, pentru cã, asa cum am aflat, cei care au lucrat la canalizare au reusit „performanta” sã spargã conducta de apã de pe strada Decebal. Si uite asa, Dorel de la Bârlad a lãsat o familie fãrã masinã, o stradã fãrã apã si a aruncat o luminã proastã asupra firmei care l-a angajat sã execute lucarea de canalizare pe strada Decebal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.