spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

UPDATE: Bărbatul de 51 de ani este în stare gravă și va fi transferat la un spital de arși!

- Advertisement -

UPDATE 11.00: Incendiul s-a manifestat pe circa 200 mp de acoperiș. Pompierii acționează cu o autospecială de lucru  cu apă și spumă, o autocisternă pentru asigurarea rezervei de apă, la fața locului fiind prezent  și col. Cristi Lăcătușu, comandantul  Detașamentului  de Pompieri Bârlad. Bărbatul de 51 de ani a fost preluat de ambulanță și adus la spitalul bârlădean cu  arsuri  pe 50% din suprafața corpului, fiind în stare gravă. „Să vedem ce decizie vor lua cei de la Bârlad, dacă va fi sau nu transferat la un spital de arși, pentru că starea sa este destul de gravă. Cealaltă victimă, bătrânul de 83 de ani nu are decât arsuri pe 5% din suprafața coprului, fiind intoxicat cu fum. Este în stare stabilă”, ne-a precizat medicul urgentist Dan Ungureanu.

UPDATE: Victimele incendiului de la Mireni au 51 de ani, cu arsuri pe 40% din suprafata corpului si 83 de ani, intoxicata cu monoxid de carbon. Ambele victime vor fi transportate la spitalul barladean. Incendiul a fost localizat si este in curs de lichidare.

Stire Initiala: FOC … IJSU Vaslui și Ambulanța Bârlad se îndreaptă în aceste momente către satul Mireni, comuna Coroiești, unde a fost semnalat, cu întârziere, un incendiu la o casă. Cei care au anunțat la 112 incendiul au spus că vecinii  care au observat dezastrul  au scos din casă un bărbat de 50 de ani, posibil  proprietarul casei și încă o persoană, ambii având arsuri, dar sunt în stare stabilă și cooperează. Pompierii bârlădeni s-au deplasat la Mireni cu o autospecială cu apă și spumă și cu o ambulanță  SAJ din substația Bârlad. Vom reveni cu amănunte!
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.