spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Si-a înjunghiat fratele pentru cã nu l-a lãsat sã-si batã concubina!

- Advertisement -

CE FACE BÃUTURA DIN OM Un tânãr din satul Gâltesti, comuna Puiesti, Mãtrãgunã I., de 19 ani, a fost înjunghiat de propriul sãu frate, Ghe. Mãtrãgunã, de 32 de ani, pentru cã, fiind bãut bine, tânãrul nu l-a lãsat sã-si batã femeia!! Acum, tânãrul de 19 ani este operat în spitalul bârlãdean, iar fratele mai mare dã cu subsemnatul la Politia Puiesti, unde i s-a deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.

Alcoolul face ravagii printre vasluieni: violuri, crime, bãtãi cu topoare, cutite si alte violente extreme. Iatã cã a venit rândul comunei Puiesti sã scoatã la „ivealã” un caz revoltãtor. Duminicã, 26 noiembrie, un bãrbat de 32 de ani, Ghe. Mãtrãgunã, a început sã facã scandal la locuinta sa. Fiind sub influenta alcoolului, Mãtrãgunã avea chef sã-si batã concubina. Dar intentia sa nu a fost dusã la îndeplinire, pentru cã fratele lui, de numai 19 ani, i s-a opus, cearta degenerând aproape în fraticid. Pentru cã Mãtrãgunã senior si-a înjunghiat fratele de 19 an în spate. Norocul tânãrului a fost cã fratele sãu era atât de beat încât nu l-a tãiat „cu simt de rãspundere”. „Pe 26 noiembrie, la orele 19.48, a fost adus din Puiesti un tânãr de 19 ani, înjunghiat în hemitorace. Diagnosticul a fost plagã înjunghiatã nepenetrantã (nu a atins organe vitale). Tânãrul a fost operat si este internat la sectia chirurgie a spitalului nostru”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtãtorul de cuvânt al spitalului bârlãdean.

Politia a deschis dosar penal

Evident cã atacatorul, cutitarul si mult îmbibatul cu alcool Ghe. Mãtrãgunã a ajuns la Politia din Puiesti, pentru a fi anchetat, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penalã. „Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente” a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.