spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

De Crãciun, fii un înger pentru copiii sãrmani! Doi preoti din Bârlad s-au alãturat acestei campanii!

- Advertisement -

DÃRUIRE SI IUBIRE Doi preoti din municipiul Bârlad, Dumitru Mocãnasu, paroh la Biserica „Înãltarea Domnului” din Bârlad (în spatele Morii Unirii din Bârlad, pe strada Vasile Pârvan, spre FEPA) si preotul Adrian Filimon cu parohia „Sf. Nicolae”, din curtea Spitalului de Copii din Bârlad, într-o cãmãrutã chiar în fundul curtii spitalului, s-au alãturat unei campanii umanitare demaratã în prag de Crãciun.

Asociatia „Nãscutã Înger” Piatra Neamt – Iasi – Vaslui împreunã cu mai multi voluntari din Bârlad, printre care si Redactia Bârlad a cotidianului nostru, au demarat actiunea de colectare de alimente si nu numai pentru copiii care adorm flãmânzi, din cele trei judete mentionate. Copiii care nu simt cã vin sãrbãtorile de iarnã, care nu stiu cã se poate mânca pe sãturate, care nu simt cãldura iarna, care dorm în frig, flãmânzi si tristi. Preotii Adrian Filimon si Dumitru Mocãnasu, voluntari în aceastã asociatie, sar în ajutorul sãrmanilor copii si bãtrânilor singuri si bolnavi, fiind alãturi de Asociatia „Nãscutã Înger” la toate actiunile umanitare: botezuri gratuite, comemorãri ale victimelor accidentelor rutiere, au oferit cadouri de 1 iunie copiilor internati la spitalul de copii si celor din familiile sãrace, au sfintit case si au împãrtãsit bãtrânii bolnavi.

„Acum am demarat aceastã actiune de colectare alimente pentru copiii flãmânzi, iar cei doi buni preoti din Bârlad, pãrintele Filimon si pãrintele Mocãnasu s-au alãturat nouã si asteaptã donatiile celor care au inimã mare si vor sã ajute de Crãciun sau oricând doresc, sã aducã alimentele la cele douã biserici unde cei doi sunt sunt parohi”, a precizat Carmen Suciu, presedinta Asociatiei „Nãscutã Înger” – pentru judetul Vaslui.

“Nu sunt decât niste copii flãmânzi si goi, nãscuti într-o lume cu multe neajunsuri. Înainte de a gãsi «responsabili», consider cã Dumnezeu ne-a trimis sã le «Dãruim Sperantã». Doresc, sau mai curând vã rog din suflet, sã ajutati sã aducem speranta si iubire de Crãciun, sã facem acele minuni care însotesc Nasterea Domnului pentru copiii sãrmani, dintr-o listã lungã a noastrã, a celor de la Asociatia <<Nãscutã Înger>>. O bunã parte se aflã de ani buni în atentia si grija noastrã. Altii sunt nou-veniti, cu tot cu familii”, a precizat si preotul Adrian Filimon.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.