spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Un tânăr, din zona Huși, a zburat cu mașina într-o farmacie din Vaslui

- Advertisement -

INCONSTIENTA…Un accident teribil, petrecut în toiul nopții, i-a speriat de moarte pe locatarii unui bloc din zona Pieței Vidin. Mădălin Anton, un tânăr de 20 de ani din zona Hușului, a intrat cu mașina în peretele unui bloc, după ce a sărit cu aceasta peste trotuar și spațiul verde. Bărbatul s-a oprit chiar în ușa farmaciei blocului, pe care a distrus-o. Locatarii spun că s-a auzit o bubuitură puternică. Au crezut că e un cutremur. Când și-au revenit, făceau glume pe seama tânărului ghinionist: „Cred că îl durea capul și a vrut să cumpere un antinevralgic de la farmacie și a uitat să mai coboare din mașină”, a spus un locatar care, după ce și-a revenit din șoc, a mai avut puterea să glumească. Mădălin Anton a ajuns la spital, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Acum este în stare stabilă.

Accident teribil în zona Pieței Vidin. Sâmbătă, la 4.00 dimineața, Mădălin Anton, un tânăr de 20 de ani din Bălțați, comuna Tătărăni, județul Vaslui, a trecut peste trotuar și a intrat în farmacia familiei Barbău, care se află la parterul blocului paralel cu piața. Se pare că, tânărul vitezoman nu a mai reușit să adapteze  viteza mașinii înainte de a intra în virajul destul de larg dintre piață și cinematograful Independența. Mădălin Anton a fost  accidentat serios în zona feței, iar un șofer, care a văzut toată scena, l-a scos din automobil și l-a dus la Spitalul Județean. Acesta sângera destul de puternic, iar șoferul a luat decizia să nu mai aștepte ambulanța, deși sunase la 112. Echipajul SMURD care a sosit la fața locului a fost nevoit să se întoarcă: „Când am ajuns la fața locului, șoferul nu mai era. Inițial s-a crezut că fugise de la locul accidentului, însă ulterior situația s-a lămurit. Fusese adus la spital de o altă persoană care a fost  martoră la accident”, a declarat medicul urgentist.

Mașina s-a făcut zob pe peretele farmaciei


Tânărul a dat vina pe carosabilul umed. A spus polițiștilor că nu avea viteză și că mașina, pur și simplu, a alunecat. Dinamica accidentului, dar și starea mașinii sale, îl contrazic. Practic mașina a ras tot ce a întâlnit în cale și s-a oprit în peretele de la intrarea în farmacie. Ușa  a fost  distrusă, proprietarul fiind chemat de acasă pentru a-și asigura bunurile. Deocamdată, nu s-a stabilit dacă Mădălin Anton consumase alcool, pentru că polițiștii, care l-au interogat la spital, nu au reușit să-l pună să sufle în fiolă din cauza rănilor din zona feței. In zilele următoare se va stabili și acest lucru pe baza probelor de sânge. „Apelul la 112 a fost înregistrat  în jurul orei 4.00 dimineața, iar polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că un tânăr de 20 de ani a intrat într-o farmacie din zonă din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Carosabilul era umed și destul de alunecos. Tânărul a fost transportat la spital de un șofer care trecea pe acolo  în acel moment. Deocamdată, nu s-a putut stabili alcoolemia acestuia, fiindcă avea multiple răni în zona feței. Din cercetările efectuate, s-a  constatat că acesta era singur în mașină în timpul producerii accidentului”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Se pare că, starea tânărului a fost stabilizată. Acesta a fost operat de medicii ORL de la Spitalul Județean, în jurul orei 7.00, pentru a-i opri hemoragia, intervenția decurgând normal.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.