spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Invitatie: Fuego cântã la Husi, la salonul “Mãriuca”!

- Advertisement -

SURPRIZÃ… Romanticii de la Husi au si în acest an parte de o searã specialã! Celebrul Fuego va reveni în “orasul dintre vii”, în turneul pe care îndrãgitul artist îl face, an de an, în luna decembrie. 20 de orase din toatã tara se vor putea bucura de concertul numit “Scrisoare de decembrie”. Salonul “Mãriuca” si familia Ciupilan vor fi gazde primitoare în aceastã searã, atât pentru Fuego, cât si pentru spectatorii care vor veni la concertul “Scrisoare de decembrie” (începând de la ora 19,00). Paul Surugiu – Fuego a avut, de fiecare datã când a concertat la Husi, doar cuvinte calde despre gazdele sale constante, Nicu si Constanta Ciupilan, patronii Prodcyp Husi, între ei legându-se o prietenie care l-a fãcut pe artist sã spunã cã, de fiecare datã când vine la Husi, la familia Ciupilan, se simte ca acasã!

“Concertul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o poveste contemporanã despre frumos, despre calitate, despre emotii pozitive si despre sentimente pe care nu le poti avea si nu le poti trãi la aceastã intensitate decât în preajma Crãciunului. Fuego propune un show vizual si auditiv, bazându-se pe emotia stârnitã de mesajele cântecelor si a poeziilor sale. Totodatã, împreunã cu publicul sãu, artistul va scrie o mare scrisoare dedicatã Crãciunului, pe care o va publica ulterior. Cum niciun proiect marca Fuego nu vine fãrã surprize, nici acum interpretul nu se dezminte. Acesta are momente unice pregãtite, timp de douã ore, alãturi de band-ul sãu, împreunã cu melodii de neuitat, cântece noi si spectaculoase, dar si cele mai frumoase, fredonate si difuzate colinde din cei 20 de ani de cântec. Spectacolul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o reverie, o reîntoarcere la valorile si simbolurile simple, în care toti credem, dar pe care, din cauza haosului si stresului în care trãim, le-am uitat”, au transmis organizatorii, celor care îsi doresc sã vinã la întâlnirea cu Fuego.

“Mi-ar face plãcere sã veniti fãrã asteptãri si sã vã bucurati de magia sãrbãtorilor”

„Voi asterne, ca amintiri, dupã 11 ani de când am demarat ideea de a duce cântecele mele dedicate Crãciunului prin tarã, o serie de momente pe care n-ai cum sã le uiti. Vreau sã n-avem bariere si sã simtim împreunã emotia, fericirea, ritmul, sensibilitatea si finetea unor note muzicale. Textele vor fi si ele alãturi de mine, vrând parcã sã desãvârseascã atmosfera unui concert de poveste. În scrisoarea aceasta a mea se ascund linisti, optimism, realism, relaxare, muzici diverse, mesaje pozitive si desigur, bucuria de a împodobi bradul. Pregãtesc si piese noi si cântece consacrate în toti acesti ani, în care am stabilit o legãturã specialã. Mi-ar face plãcere sã veniti fãrã asteptãri si sã vã bucurati de magia sãrbãtorilor si de un Paul Surugiu matur, dornic de a face ceva mãret, regal, princiar, scriind cu tine, prin amintiri, o scrisoare de decembrie lumii! Despre asta va fi vorba pe scurt în seara în care voi ajunge în orasul tãu! Vreau sã fie sãrbãtoare! Vã astept cu drag”, a spus Fuego, în invitatia pe care a lansat-o la concertul sãu din acest an.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.