spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Vasluienii din Gura Bustei, cu ochii pe luminite si cu picioarele în noroi !

- Advertisement -

NEMULTUMITI… Vasluienii din Gura Bustei au învãtat sã-si poarte singuri de griji. Abandonati de autoritãtile locale, acestia si-au cumpãrat, zilele trecute, mai multi metri cubi de balastru pe care singuri l-au împrãstiat pe drumurile care aratã ca dupã rãzboi. „Pozele pe care vi le-am trimis sunt dintr-o localitate aflatã la 3 kilometri depãrtare de Vaslui. Stim cã e greu de crezut, dar chiar asa e ! În fiecare an ne cumpãrãm singuri piatrã, pe care o împrãstiem pe drumuri ca sã ne putem duce la serviciu, iar copiii nostri sã poatã merge la scoalã. Dacã nu ne-am gospodãri singuri, am rãmâne împotmoliti aici” a fost mesajul unui vasluian din Gura Bustei.

Vasluiul se pregãteste de sãrbãtorile de iarnã! De câteva zile, mai multi angajati ai unei firme din Cluj stau cocotati pe stâlpii si copacii din oras, aranjând tot felul de beculete si instalatii pentru ca vasluienii sã se bucure de un iluminat festiv „nou-nout, asa cum nu a mai fost pânã acum”. „Am decis ca anul acesta sã schimbãm ornamentele de Crãciun si sã mergem cu iluminatul de sãrbãtori si în câteva zone de suburbie” declara, în urmã cu câteva zile Vasile Pavãl, edilul Vasluiului. Toatã aceastã distractie îi va costa pe vasluieni aproximativ 500.000 lei

Vasluienii din Gura Bustei asteptau asfaltul

Dacã în oras, nerãbdarea vasluienilor de a intra în atmosfera Crãciunului este foarte mare, nu acelasi lucru se poate spune despre localnicii din suburbia Gura Bustei. Acestia se asteptau ca Primãria sã le trimitã mai întâi câteva masini de piatrã si apoi instalatiile specifice sãrbãtorii de iarnã. „Multumim celor din fruntea orasului cã s-au gândit si la noi si ne-au împodobit strãzile cu instalatii de iarnã, dar pentru a le vedea, trebuie sã avem pe unde merge. Din pãcate, drumurile noastre sunt impracticabile. Vorbim de o localitate aflatã la 3 kilometri distantã de oras, nu de una izolatã, din munti. De nevoie, am învãtat sã ne autogospodãrim. În fiecare an ne cumpãrãm singuri balastru, pe care îl împrãstiem cu lopetile pe drumuri ca sã ne putem duce la serviciu, iar copiii nostri sã poatã merge la scoalã. Dacã nu ne-am avea singuri de grijã, am rãmâne împotmoliti aici” ne-a transmis un vasluian din Gura Bustei. Acesta ne-a trimis si câteva poze pentru ca „cei care conduc orasul sã vadã în ce stare sunt drumurile” din suburbia respectivã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.