spot_img
spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
02-iun.-2024

Parada vasluienilor penibili la Tv

- Advertisement -

GRAV… Parada vasluienilor care fac de rusine judetul continuã la TV! Ieri a fost rândul unor tineri din comuna Iana, sã îsi batã joc de imaginea acestor locuri, scotând la ivealã povestea lor, pe cât de izolatã, pe atât de murdarã. O mamã, care a nãscut trei copii, primul la 14 ani, a fugit de acasã la amantul care, desi o bate cu furtunul, rãmâne, totusi, preferat în detrimentul sotului ei. Criteriul, spun rudele Andreei, este cã amantul este mai priceput la… amor. Sotul plânge în studioul de televiziune, în timp ce nevasta si amantul, umãr la umãr, vorbesc direct de la Hãlãresti. “Andreea dragã, tu nu ai niciun fel de rusine”, i-a spus, dezarmat de lejeritatea cu care femeia de doar 20 de ani spunea cã, într-adevãr, de 7 ori a plecat de la sot la amant, avocatul Daniel Ionascu.

Este greu de înteles cum de nimeresc la “Acces Direct” cei mai jalnici dintre vasluieni, care, nici sã vrea, nu ar putea vreodatã reprezenta judetul Vaslui! Asearã a fost rândul unor tineri din comuna Iana sã îsi scoatã mizeria în vãzul lumii, fãcându-i pe vasluienii care îsi priveau “concetãtenii” la TV sã se simtã teribil de jenati. În studio era Costel, sotul înselat. Plângea si spunea cã Andreea, concubina cu care trãieste de pe când ea avea doar 13 ani (!), a fugit iar la amantul aflat la 7 kilometri. A luat cu ea cele douã fetite, dar a lãsat acasã bãietelul de 7 ani. Acum, în prag de sãrbãtoare, îsi vrea consoarta înapoi. Este convins cã televiziunea îl va ajuta. De la Hãlãresti, Andreea, umãr la umãr cu amantul asumat, intrã si ei în direct. Discutiile par rupte din scrierile lui Kafka, iar prostia personajelor, lipsa de rusine, de educatie, îl determinã pe unul dintre invitatii emisiunii sã exclame: “Dar voi parcã sunteti din Evul Mediu. Pãreti rupti de realitate”.

Amantul priceput, mama Andreea si cele douã fetite dorm în aceeasi camerã!

Andreea a adus pe micul ecran portretul perfect al femei fãrã cãpãtâi, victimã, cel mai probabil, a unei familii în care nimeni nu s-a ocupat de educatia ei. Drept dovadã, la 13 ani, pe când ar fi trebuit sã fie în clasa a VI-a, ea fãcea sex cu Costel, nãscând la vârsta buletinului primul copil. A mai nãscut repede alte douã fetite, însã, între timp, din când în când, fugea la amantul, aflat la 7 kilometri. “De 7 ori a fugit la el, dar eu am primit-o înapoi. Amantul o bate cu furtunul”, se plânge Costel. Amantul Ionut sare ca ars si intervine, cãci are microfonul la dispozitie, dar si pe Andreea alãturi. “Minte”, strigã acesta. Anuntã cã se va cãsãtori cu Andreea si îi va lua lui Costel toti cei trei copii. Reporterita de la fata locului dezvãluie însã cã Andreea si amantul, împreunã cu cele douã fetite ale ei, dorm toti într-o singurã camerã si într-o sãrãcie lucie. Amãnuntele care trãdeazã o promiscuitate încep sã curgã din câteva interventii telefonice ale vecinilor si rudelor, iar punctul culminant a venit de la o amicã a Andreei. “Ea mi-a spus cã fuge la amant, pentru cã e mai bun la amor decât sotul”, a spus telespectatoarea. Andreea zâmbeste si nu neagã, la fel si amantul Ionut, mãgulit de dezvãluirea penibilã. Costel plânge în studio si insistã cã o vrea acasã pe nestatornicã Andreea cu tot cu copii.

“Eu nu am întâlnit asemenea oameni în judetul meu. Stau în cãtune izolate de civilizatie, dar au cablu si internet, ca sã poatã scrie la Acces Direct”

“Din cei trei copii, doar doi sunt ai lui Costel. Al treilea este fãcut cu Leustean, un alt amant mai vechi”, spune, brusc, Andreea. Avocatul Daniel Ionascu si jurnalista Mara Bãnicã se declarã socati de vorbele femeii. Costel neagã: “Ba nu, toti copiii sunt ai mei”. “Doamne fereste! Mãi Andreea, tu întelegi ceva din ce se întâmplã? Dar unde trãiti voi? În Evul Mediu?”, se întreabã, scandalizat, unul dintre invitatii emisiunii. “Cum, Doamne iartã-mã, nimeresc acesti indivizi la televizor? Sunt mai rãu ca animalele, fãrã nicio educatie, dar se duc sã îi vadã lumea! Eu asta vreau sã stiu, cine vi i-a adus acolo, la emisiune?! Cine îi cheamã, cum ajung, cine vrea sã se inducã ideea cã judetul acesta are doar asemenea oameni? Pe cuvânt cã trebuie fãcut un apel la nivel local, ca aceste persoane sã nu se mai ducã la televizor pentru a-si prezenta mizeria din viata lor. Sunt vasluiancã si am 49 de ani. Eu nu am întâlnit asemenea oameni în judetul meu. Stau în cãtune izolate de civilizatie, dar au cablu si internet, ca sã poatã scrie la Acces Direct. Ies din bordeie si ne fac de tot râsul. Apel cãtre ei, sã nu se mai ducã mãcar la televizor. Sã se ducã la Politie, la Protectia Copilului, dar nu la televizor, nesimtitilor”, a scris, mânioasã, vasluianca Gabriela Bonchis, pe adresa emisiunei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.