spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

SCRISOARE DE CONDOLEANTE LA ÎNMORMÂNTAREA MEDICULUI VIOREL PETCU

- Advertisement -

Exprimãm condoleantele noastre, ale întregului personal al Spitalului Municipal de Urgentã “Elena Beldiman”, familiei îndurerate, în aceste zile triste, când dr. Viorel Petcu a trecut în lumea dreptilor. S-a stins pe patul acestui spital, în ciuda eforturilor colegilor sãi, care l-au îngrijit cu devotament pânã în ultimul moment. Dacã ar mai fi zãbovit printre noi, timp de douã luni, ar fi împlinit 70 de ani.

Nãscut în satul Bãlãsesti, jud. Galati, la 26.02.1948, absolvent al Facultãtii de Medicinã din Iasi în anul 1977, timp de 31 de ani s-a implicat cu devotament si dãruire în activitatea medicalã, atât ca sef al serviciului de Radiologie, cât si în calitate de manager al acestui spital. Pe parcursul întregii cariere a contribuit la diagnosticarea si tratarea a mii de pacienti, a contribuit la dezvoltarea si îmbunãtãtirea activitãtii spitalului nostru, atât în calitate de consilier judetean, în mai multe mandate, cât si ca presedinte al Consiliului de Administratie al spitalului. În întreaga sa carierã profesionalã a fost un profesionist de exceptie, medicul ale cãrui diagnostice au fost confirmate de specialisti consacrati din centrele universitare.

A fost un om activ si responsabil în tot ceea ce a fãcut, având mult bun-simt si umor de cea mai mare finete si inteligentã. A fost întelegãtor cu cei aflati în suferintã, generos si modest în acelasi timp.
Fãrã voia sa, colegul nostru a lãsat acum în urmã, fãrã dragostea si sprijinul de care aveau nevoie , doi copii realizati, pe Mirela Petcu si pe Traian Petcu, pe care a stiut sã-i educe frumos, insuflându-le valorile esentiale ale familiei, pe care acestia le-au transmis la rândul lor si copiilor lor – nepotii dragi. Nepoti de care s-ar fi bucurat mai mult decât orice pe lume, vazând în ei viitorul familiei frumoase si împlinite, dar de care acum, când ar fi putut sã petreacã mai mult timp împreunã, nu se mai poate bucura. Lasã în urmã, de asemenea, rude apropiate, prieteni, colegi de serviciu. Toti acestia îi vor simti lipsa, pentru cã au pierdut pe cineva drag, pe un om pe care l-au respectat si pretuit, si pe care s-au bazat în momentele grele si de cumpãnã ale vietii, prin care a trecut fiecare.
În memoria celor care l-au cunoscut va rãmâne ca un om de onoare si bun profesionist, cîstigând astfel respectul si afectiunea tuturor.
În numele întregului personal al Spitalului Municipal de Urgentã “Elena Beldiman”, exprimãm regretul pentru pierderea colegului si prietenului nostru, dr. Viorel Petcu.

Dumnezeu sã-l ierte si sã-l odihneasca în pace!

Conducerea Spitalului Municipal de Urgentã “Elena Beldiman” Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.