spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Pãdurarii de la Directia Silvicã au adus bucurie unei familii din Vãleni!

- Advertisement -

DAR…Membrii familiei Rotaru au lãsat, pentru câteva momente, durerea si tristetea deoparte si i-au primit pe cei de la Directia Silvicã Vaslui în casa lor. Acestia au luat rolul de Mos Crãciun pentru cei trei copii ai familiei si le-au adus dulciuri, fructe, alimente si un brad, împreunã cu sute de bonuri de masã, în valoare de aproape 2.800 de lei. „Mânati de gândul bun al celor 70 de pãdurari de la Directia Silvicã Vaslui, am fost cu totii la Centrul de Recoltare din Bârlad si am donat sânge. A fost un act de suflet care ne-a ajutat sã strângem banii pe care i-am donat astãzi familiei Rotaru”, a declarat directorul Directiei Silvice Vaslui, Cãtãlin Idriceanu. Din pãcate pentru familia din Vãleni, acest Crãciun este dulce-amar din cauza faptului cã tatãl este foarte bolnav si nu poate nici mãcar sã se dea jos din pat. Cu toate astea, familia nu îsi pierde speranta si se roagã pentru o minune.

Povestea familiei Rotaru este una dureroasã, iar apropiatii familiei spun cã tatãl, bolnav de cancer, nu mai poate nici sã coboare din pat. Nici sotia acestuia nu a scãpat de problemele de sãnãtate. Aceasta are probleme cu inima si un fibrom, iar operatia iese din discutie, acestia având probleme cu banii. Acum, cei care le dau sperantã sunt cei trei copii care îi fac mândri zi de zi. „Copiii sunt toti trei la scoalã, învatã bine si îsi ajutã pãrintii în curte. Sunt oameni gospodari si muncitori, dar pentru cã tatãl copiilor s-a îmbolnãvit nu au mai avut puterea sã îsi facã sãrbãtorile asa cum trebuie.”, spun apropiatii familiei. Familia are douã fete mari si un bãiat, cu zâmbetul asa de larg, dar cu ochii tristi. Cu toate astea, familia si-a primit musafirii cu bratele deschise si a primit darurile lor cu lacrimi în ochi.

O mobilizare exemplarã din partea celor de la Directia Silvicã Vaslui!

Dupã ce au auzit de drama familiei Rotaru, cei de la Directia Silvicã Vaslui s-au dat peste cap pentru a oferi acestora un Crãciun cât se poate de linistit. „Mânati de gândul bun al celor 70 de pãdurari de la Directia Silvicã Vaslui, am fost cu totii la Centrul de Recoltare din Bârlad si am donat sânge. A fost un act de suflet care ne-a ajutat sã strângem banii pe care i-am donat astãzi familiei Rotaru. A fost un act de suflet si am strâns aproape 2.800 de lei sub formã de bonuri de masã. Pe lângã acestea, împreunã cu prietenii si colaboratorii nostri, am mai strâns bani cu care am cumpãrat dulciuri, fructe, alimente si, din partea noastrã, un brad pe care sã îl împodobeascã copiii. Noi vom mai ajuta aceastã familie si în viitor, dar pe moment sperãm cã le-am fãcut Craciunul putin mai frumos.”, a declarat directorul Directiei Silvice Vaslui, Cãtãlin Idriceanu. (Andrei Manolachi)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.