spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Campioana Vasluiului îsi aflã adversara

- Advertisement -

Liga 3

MODIFICÃRI… Comitetul Executiv al FRF a fãcut modificãri pe Regulamentul organizãrii si desfãsurãrii barajului pentru promovarea în Liga a 3-a. FC Vaslui, Flacãra Muntenii de Sus si Husana Husi sunt printre echipele favorite la promovare care trebuie sã îndeplineascã noile conditii.

Membrii Comitetului Executiv al FRF au aprobat o serie de modificãri în “Regulamentul privind Organizarea si Desfãsurarea Jocurilor de Baraj pentru Promovarea în Liga 3”. La varã, pe 16 iunie 2018 (ora 18:00, turul) si 23 iunie 2018 (ora 17:30, returul), cele 42 de campioane judetene vor juca pentru 21 de locuri promovabile în Liga 3. Noutatea o reprezintã faptul cã se face tragere la sorti si cã federalii au format sapte regiuni, fiecare cu câte sase judete în componentã. Deci nu se va mai tine cont în momentul stabilirii jocurilor de învecinarea judetelor sau de faptul cã în sezoanele trecute respectivele reprezentante s-au mai întâlnit la baraj. Judetul Vaslui face parte din regiunea Nord-Est, alãturi de judetele Iasi, Botosani, Suceava, Bacãu si Neamt. Stabilirea jocurilor de baraj va fi fãcutã prin tragere la sorti în prezenta tuturor reprezentantilor asociatiilor judetene de fotbal, în luna februarie 2018. Au dreptul sã participe la jocurile de baraj numai echipele apartinând structurilor sportive cu personalitate juridicã. Pânã la data de 15 ianuarie 2018, fiecare asociatie judeteanã are obligatia de a trimite, la Departamentul Competitii al FRF, un tabel cu cluburile/asociatiile sportive participante la campionatul Ligii 4, editia 2017/2018. Cluburile cu echipe participante la jocurile de baraj sunt obligate:
a. sã achite AJF-ului la care sunt afiliate, pânã la data de 11 iunie 2018, suma de 3.000 lei, reprezentând cheltuielile cu indemnizatiile arbitrilor si observatorilor. Nerespectarea acestei obligatii conduce la neprogramarea echipei clubului în cauzã la jocul de baraj si la pierderea jocului prin forfait.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.