spot_img
spot_imgspot_img
20.2 C
Vaslui
17-mai-2024

Ce NU trebuie să faci pe 1 ianuarie. Dacă vei face acest LUCRU pe care mulţi dintre noi îl fac vei alunga DRAGOSTEA din viaţa ta

- Advertisement -

Cele mai cunoscute superstitii de Anul Nou sunt legate de bani si sanatate. La noi in tara, oamenii pastreaza o serie de traditii in prima zi din anul nou. Afla ce trebuie sa faci si sa nu faci ca sa iti mearga bine pe 1 ianuarie si in restul zilelor ramase din 2018.

Nu lenevi! In PRIMA ZI din 2018 trebuie sa fii energic, sa nu stai locului o clipa. Se stie ca o minte sanatoasa incape numai intr-un corp sanatos, iar ca sa o antrenezi trebuie sa ai activitate. Cei ce lenevesc in prima zi din an, vor avea parte numai de nereusite.

Iesi din pat si din casa cu piciorul drept, la propriu! Se spune ca daca incepi ziua de 1 ianuarie cu stangul, o vei duce asa tot anul.

Copiii nascuti pe 1 ianuarie au parte de tot ce isi doresc in viata si nu sunt la fel de bolnaviciosi ca ceilalti, spun batranii.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/ce-nu-trebuie-sa-faci-pe-1-ianuarie-daca-vei-face-acest-lucru-pe-care-multi-dintre-noi-il-fac-vei-alunga-dragostea-din-viata-ta_394104.html#ixzz52vOt1JxC

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.