spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

Familia vasluiencei ucise în Londra, devastatã de durere

- Advertisement -

TRAGEDIE… Durere fãrã margini în familia femeii ucise, miercuri seara, pe o stradã din Londra. Rudele acesteia încã nu-si pot reveni din soc. Mama Elisabetei a lesinat când a auzit ce s-a putut întâmpla cu fiica ei si a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe retelele de socializare, prietenii deplâng si ei moartea femeii pe care o descriu ca fiind o prietenã dragã, un suflet larg si frumos. Fapta vasluianului i-a revoltat, însã, si pe cei care îi cunosteau, foarte multi români din tarã si din strãinãtate fiind socati de cruzimea de care Genu a dat dovadã: i-a aplicat Elisabetei zeci de lovituri cu cutitul în zona pieptului si a gâtului. Data înmormâtãrii nu a fost încã stabilitã, rudele asteptând mai întâi ca trupul acesteia sã fie repatriat.

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe au transmis, printr-un comunicat de presã, cã momentan nu s-au înregistrat solicitãri privind asistenta consularã: “Conform informatiilor comunicate de autoritãtile britanice, persoana decedatã este cetãtean român. Decesul a survenit în urma unor rãni provocate prin înjunghiere, ancheta fiind în curs de desfãsurare. Ambasada României la Londra a efectuat demersuri pentru notificarea familiei cu privire la deces. Pânã în acest moment, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost înregistrate solicitãri de asistentã consularã în legãturã cu acest eveniment. Ambasada României la Londra monitorizeazã cazul, este în contact cu autoritãtile locale, fiind pregãtitã sã acorde asistentã consularã”.

“Dumnezeu sã te ierte, suflet frumos!”

Prietenii Elisabetei, sau Alinei, asa cum îi spun cei apropiati, sunt socati de crimã. În mediul online, au apãrut numeroase mesaje de condoleante, dar si de revoltã fatã de ceea ce a putut sã se întâmple. Iatã câteva dintre ele: “Dumnezeu sã te ierte, Alina! E incredibil! Am vorbit amândouã, ne-am trimis urãri cu la multi ani si acum ce “surprizã” mi-ai fãcut. Nu pot sã cred, scumpa mea prietenã. Dumnezeu sã te odihneascã în pace! Vei rãmâne mereu vie în sufletele noastre!”, “Dumnezeu sã te ierte, suflet frumos! Îmi esti, mi-ai fost si îmi vei fi o prietenã dragã! Vei rãmâne mult timp în sufletul meu de acuma înainte!”, “Dumnezeu sã o ierte! Pãcat cã i-a luat viata un criminal!”, “Era frumoasa si avea înainte o viatã de parcurs, dar gelozia prostului nu are margini”.

Genu Armeanu si trecutul lui infractional bogat

Genu Armeanu a fost arestat în noaptea în care a ucis-o pe Elisabeta. Ieri dimineatã, acesta a fost prezentat în fata instantei din Barkingside, fiind acuzat de omor. Desi cunoscutii acestuia îl descriu ca pe un om linistit, incapabil de a comite o crimã, bãrbatul are un trecut infractional destul de bogat, fiind cercetat si condamnat în repetate rânduri pentru furt si grup infractional organizat. Ultima dintre condamnãri, de patru ani si sase luni, nu a fost executatã integral. Dupã câteva încercãri nereusite, Armeanu a obtinut eliberarea conditionatã. A fost adus din nou în fata judecãtorilor, fiind acuzat, împreunã cu alte câteva persoane, de loviri si alte violente. A fost condamnat si de data aceasta, dar a cerut contopirea pedepselor. Dupã executarea pedepsei a reusit sã stea linistit o perioadã de timp, însã problemele nu au încetat sã aparã, astfel cã a ajuns sã fie executat silit din cauza unei datorii neplãtite. Dupã acest episod a decis sã plece în Anglia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.