spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

HC Vaslui a renuntat la un jucãtor

- Advertisement -

Liga Nationalã

DESPÃRTIRE… Echipa vasluianã de handbal s-a reunit vineri, fãrã Radu Gusatu, jucãtor împrumutat în aceastã varã de la Craiova. Pivotul nu a convins în prima parte a campionatului, iar conducerea clubului vasluian a decis ca el sã se întoarcã la gruparea din esalonul secund.

HC Vaslui cautã sã se întãreascã în aceastã pauzã competitionalã cu cel putin doi jucãtori cu profil ofensiv. „La capitolul jucãtori suntem în tratative. Sperãm sã mai aducem cel putin doi jucãtori pânã la meciul cu Iasul. Un pivot cu sigurantã ne trebuie pentru cã în pauza asta competitionalã am renuntat la serviciile lui Radu Gusatu. El a rãmas la Craiova, echipã de la care a venit sub formã de împrumut. Ne dorim sã întãrim echipa, dar sezonul se aflã în plinã desfãsurare, jucãtorii buni se aflã sub contract. Trebuie sã ne limitãm ori la jucãtori liberi de contract ori la jucãtori din strãinãtate. E destul de greu sã întãrim echipa cu handbalisti strãini pentru cã este o taxã la Federatie, destul de mare, iar noi nu ne permitem sã aruncãm cu banii” a declarat Remus Mustãtea, membru al Consiliului de Administratie al Handbal Club Vaslui.

Reunire doar cu 11 jucãtori

Subtirimea numericã a lotului vasluian a fost remarcatã si de noul antrenor al echipei, Bozo Rudici. Acesta a avut doar 11 jucãtori la reunirea de vineri, prea putini pentru ca antrenamentele sã se desfãsoare în conditii normale. Au avut absente motivate fratii Gabriel si Mihai Bujor, Gabriel Cumpãnici si Andrei Popa, jucãtori convocati la loturile nationale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.