spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Bârlãdeanca Miruna Diaconescu, calificatã în semifinalele de la Eurovision 2018! Haideti sã o sustinem!! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

HAI MIRUNA! O elevã de 18 ani, din Bârlad, Miruna Diaconescu, participã la semifinalele Eurovision 2018, faza pe România. Miruna Diaconescu este „antrenatã” de Casa de Productie care apartine lui Marcel Prodan, fostul manager si producãtor al Alexandrei Stan. Melodia cu care participã Miruna Diaconescu se numeste „Run for you”, iar semifinala în care va cânta Miruna va avea loc pe 28 ianuarie, la Timisoara. Va fi televizatã de cãtre TVR 1 si decizia mergerii în finalã a melodiilor va apartine unui juriu de specialitate. Piesa Mirunei Diaconescu poate fi ascultatã si votatã AICI: http://eurovisionworld.com/?escâromania-listen-to-the-songs-for-selectia-nationala-2018

Va învinge generatia Mirunei Diaconescu, la 18 ani, pentru a se califica în finalele Eurovision România 2018? Rãmâne de vãzut si de sustinut o tânãrã din Bârlad, care deja la cei 18 ani a ajuns pe culmile muzicii usoare românesti, bãtând tare la portile succesului. Miruna Diaconescu, un produs la Scolii de Canto „Soul Music Art”, descoperitã si pregãtitã de profesorul Dragos Gheorghiu, este elevã în clasa a XII-a la Colegiul National „Ion Neculce” din Bucuresti. Clasele a IX-a si a X-a le-a urmat la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad, iar Miruna s-a remarcat ca o mare cântãreatã de muzicã usoarã încã de la 13 ani, când a apãrut la emisiunea „Românii au Talent”, uimind juriu, care a promovat-o în urmãtoarea etapã. La 14 ani a participat la „X Factor” unde a fost foarte apreciatã, iar apoi a început sã participe la festivalurile de muzicã usoarã din toatã România si la cele internationale, unde a luat zeci de premii I si trofee.

Pe urmele Inei si ale Alexandrei Stan

La Bucuresti, Miruna Diaconescu a ajuns pentru a fi mai aproape de pasiunea ei, de muzicã. Merge la studioul care o va promova în lumea show bizz-ului românesc. Melodia pentru Eurovision a fost compusã de Radu Bolfea (membru al fostei trupe „Play and Win”, cei care au lansat-o pe INNA) si Marcel Prodan, fostul manager si producãtor al Alexandrei Stan. Radu Bolfea este unul din fostii producãtori ai Innei. Piesa scrisã pentru Miruna la Eurovision se numeste „Run for you”.

Pe 28 ianuarie, duminicã, va avea loc cea de-a doua semifinalã Eurovision din cele cinci câte se vor desfãsura. Miruna cântã pe 28 ianuarie la Timisoara. Semifinala va fi televizatã de cãtre TVR 1, iar în semifinale cel care decide dacã piesele ajung în finalã sau nu este juriul de specialitate. Vor fi doar 15 piese care se vor califica în finala pe România a Eurovision 2018. „Eu sper din tot sufletul cã melodia va ajunge la inimile ascultãtorilor si a juriului si va face o figurã bunã la Eurovision. Suntem în pregãtiri, vrem sã avem un show bun si interesant. Eu repet zi de zi ca sã mã asigur cã voi cânta la înãltimea asteptãrilor. Sunt foarte entuziasmatã pentru cã este un eveniment de o mare amploare, la care am visat de mic copil sã particip”, ne-a mãrturisit Miruna Diaconescu. Miruna Diaconescu si-a lansat un canal personal pe youtube iar acolo va putea fi ascultatã si vizionatã piesa „Run for you”, în curând.

Canalul Youtube al Mirunei Diaconescu : (https://www.youtube.com/channel/UCFFa2ch4X6QoW5O12MAqoOA)

http://eurovisionworld.com/?escâromania-listen-to-the-songs-for-selectia-nationala-2018

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.