spot_img
spot_imgspot_img
11.6 C
Vaslui
17-mai-2024

Fotbalist, cântãret de manele si muncitor (video)

- Advertisement -

Liga 4 / Povestea golgheterului de la FC Gârceni

GOLGHETER… Atacantul Gârceniului, Viorel Bojoagã (26 de ani) este unul dintre cei mai buni jucãtori ai campioanei judetene. Anul 2017 a fost unul excelent pentru Bojoagã, în care a câstigat campionatul, cupa si supercupa cu FC 2007 Gârceni.

Mai mult, Viorel Bojoagã a primit titlul de cel mai bun jucãtor al Supercupei, editia 2016-2017. Primii pasi în fotbal i-a fãcut la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, unde a lucrat sub comanda antrenorului Gabi Iordache. A mai jucat la Avântul Zãpodeni, Vulturul Bãlteni si Vointa Stefan cel Mare, dupã care a fãcut pasul cãtre FC 2007 Gârceni, fiind adus de cãtre unul dintre cei mai vechi jucãtori ai echipei, Cristi Soldan. „A fost un an foarte bun pentru mine. Am câstigat campionatul, cupa si supercupa, dar am participat si la barajul de promovare în Liga a 3-a. A fost o experientã frumoasã pe care as dori sã o repet în urmãtorii ani”, a declarat Viorel Bojogã, golgheterul Gârceniului din aceastã primã parte a campionatului.

Atacantul Gârceniului a debutat în lumea manelelor!

Searã de searã, Viorel Bojoagã cântã manele într-un bar din Vaslui, dar câstigul de bazã al atacantului nu vine din muzicã. Acesta lucreazã în constructii la o firmã din oras. „Muncesc în constructii, dar câstig si din muzicã. Se fac dedicatii, dar mai primesc câte ceva si din partea celui care detine localul”, a spus Viorel Bojoagã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.