spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Sã-i tinem pumnii vasluianului Romeo Zaharia la Eurovision! Participã în semfinala de duminicã, de pe TVR 1!

- Advertisement -

SÃ FIE CU NOROC… Artistul vasluian Romeo Zaharia va intra în semifinala Eurovision de duminicã, 28 ianuarie. Acesta va participa cu melodia “Maybe this time”, compusã de Fed Enderson, si va concura cu artisti precum Mihai Trãistariu, Miruna Diaconescu si Alessandro Dãnescu. Concursul se va desfãsura la Timisoara si va fi transmis de televiziunea publicã.

„Sper cã “Maybe this time” (n.r. poate de data asta) e cu noroc. Eu în fiecare an îmi doresc sã merg la Eurovision. Din 2003, tot mã duc. Prima datã cu trupa Centru’ Civic, iar apoi, singur. Cu Fred Enderson, compozitorul melodiei “Maybe this time”, am mai colaborat o datã în 2014, dar atunci nu a fost cu noroc. Anul acesta l-am contactat eu pe Fred si l-am rugat sã-mi dea o piesã. Mi-a trimis, am repetat melodia la Ploiesti, am fost la preselectii si uite cã am trecut. Nu stiu dacã mã asteptam, dar speram. Este o melodie bunã, trebuie, însã, sã vin si cu un show bun. Sunt concurenti de temut, cu piese exceptionale. Mã refer la Mihai Trãistariu, Xandra, Feli Donose, Elena Hasna… Asta mã determinã si pe mine sã vin cu ceva nou, inedit. Voi apela la un coregraf sau regizor, care sã mã ajute în crearea unui moment artistic pe scenã, pentru cã nu mã pot prezenta simplu. Melodia are nevoie si de o poveste bunã, care sã se deruleze pe timpul interpretãrii ei”, ne-a declarat Romeo Zaharia, luna trecutã, în cadrul unui interviu.

Concursul va fi live duminicã, pe TVR 1, ora 21:00

Juriul Selectiei Nationale este format din Marian Ionescu, Ilinca Bãcilã, Nicu Patoi, Liliana Stefan si Viorel Gavrilã. Din cele 12 piese, acestia vor alege trei ce vor merge mai departe în Marea Finalã. Pentru editia din acest an, TVR a primit 72 de piese, 60 dintre acestea intrând în cele cinci semifinale. Pe lângã evenimentul din Timisoara, Eurovision 2018 va mai avea semifinale în Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) si Sighisoara (18 februarie). Show-urile vor fi transmise în direct la TVR 1, TVR International si TVR Moldova, precum si pe TVRÂ, de la ora 21.00. Prezentatori vor fi Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.