spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Iatã 11-le ideal al Vasluiului în viziunea lui Adrian Porumboiu (video)

- Advertisement -

Prezent în studiourile Telekom Sport, fostul finantator al echipei FC Vaslui fost supus, de realizatorul emisiunii, unui exercitiu de imaginatie, realizând cel mai bun 11 al jucãtorilor avuti sub contract de-a lungul anilor.

La capitolul portari, Adrian Porumboiu a avut de ales între Dusan Kuciak, Cerniauskas si Dani Coman. Omul de afaceri l-a nominalizat, fãrã ezitare, pe slovac. “Pe Vytautas l-as tãia de pe listã pentru cã atunci când am avut nevoie de el la Zurich, a fãcut o fracturã de stres. N-am mai avut portar acolo si am luat bãtaie cu 2-0. Coman, un portar foarte bun, care cât a fost la Vaslui, n-am avut probleme cu el. Îl aleg totusi pe Kuciak”, si-a justificat Adrian Porumboiu optiunea. Din lista fundasilor, fostul finantator i-a ales pe Milanov, Papp, Varela si Celeban. La mijlocasi au fost opt variante: Antal, Pavlovic, Aliutã, Ljubinkovic, Milisavljevic, Sânmãrtean, Stanciu si N’doye. “Sincer sã fiu, cam pe toti opt i-as bãga în echipa idealã. Îi aleg pe Sânmãrtean, Ousmane, Ljubinkovic. “În ofensivã, Adrian Porumboiu n-a avut nevoie de prea mult timp de gândire: “Wesley, Adailton si colegul meu de generatie, Mike Temwanjera”

“Am avut o echipã foarte bunã”

Contactat ieri, de reporterii Vremea Nouã, fostul mare arbitru international a declarat cã i-a fost foarte greu sã facã un prim 11, pentru cã a avut foarte multi jucãtori de calitate la echipã. “Au fost fotbalisti foarte buni, am avut o echipã care vreo 4-5 ani a fost peste Steaua în campionat, peste Dinamo, peste Rapid. Ne-am bãtut la douã titluri, ne-am luptat cu toti din exterior, dar n-am stiut cã adevãrata bombã e în interiorul clubului. Am avut un nenorocit cãruia i-am acordat încredere si care a distrus toatã munca depusã. Din pãcate, când acorzi încredere la nemernici recunostiinta vine imediat, prin nenorociri. Cel mai mare regret îl am cã am acordat încredere unor persoane care nu meritau acest lucru. Au dispãrut jucãtori în 14 zãri, jucãtori care valorau vreo 14 milioane de euro.E vina mea, pentru cã pe acei oameni care au distrus echipa i-am luat din genunchi si i-am ridicat. Nimic nu e mai trist când vezi cã toatã lumea te înjurã, te denigreazã, desi ai încercat sã faci ceva frumos. Pentru cã echipã ca cea care a fost, Vasluiul nu va mai avea niciodatã”, a declarat fostul finantator al galben-verzilor.

Inacio, “sãpat” de Daniel Stanciu

Adrian Porumboiu a recunoscut cã cea mai mare slãbiciune a lui a fost încrederea prea mare pe care a acordat-o unor persoane care nu meritau acest lucru. “ Si de Lopez Caro îmi pare rãu, am gresit, dar cea mai mare gresealã a fost cu Inacio. Am fost influentat si d-aia l-am schimbat. Cel mai mult m-a influentat Daniel Stanciu, ajutat de secundul antrenorului, Ciprian Panait. Mã sunau noaptea sã-mi zicã cã antrenamentele nu sunt ok. A trebuit sã mã duc în Austria, unde avea echipa cantonament. Când am luat decizia sã-l dau afarã pe Inacio a venit Wesley la mine si mi-a spus cã e cea mai mare gresealã pe care o puteam face. S-a dovedit a fi adevãrat.”

“Ando Iftime, singura persoanã care a fost corectã cu clubul si cu mine”

Adrian Porumboiu nu a fost înconjurat doar de trãdãtori la club, ci si de oameni de calitate. Putini, ce-i adevãrat. Printre cei cãruia omul de afaceri îi poartã si acum recunostiintã se aflã Dragos Iftime, fost vicepresedinte la SC Vaslui. “Singura persoanã cãreia îi port un respect si care a fost corect cu clubul si cu mine a fost Ando Iftime, în perioada în care a fost vicepresedinte al clubului. Pãcat cã a venit târziu. A fost singurul care mi-a relatat nenorocirile care se petrec în interiorul clubului, jaful pe care l-au fãcut nenorocitii aceia. Din pãcate era prea târziu pentru cã se furase mult prea mult. Dacã ar fi venit mai devreme la club si acum aveam echipã. Un om de o calitate extraordinarã”

Iatã cum aratã cel mai bun 11 al Vasluiului, în viziunea lui Adrian Porumboiu:

Kuciak – Milanov, Varela, Celeban, Papp – Ljubinkovic, Sânmãrtean, N’Doye, Wesley – Temwanjera, Adailton.

REZUMAT LAZIO 2 – 2 FC VASLUI 16.09.2011

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.