spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

Transfer de top pentru HC Vaslui

- Advertisement -

Loviturã în Liga Nationalã

ÎNTÃRIRI… Formatia vasluianã de handbal masculin a realizat un nou transfer de top în aceastã iarnã, dupã ce a ajuns la o întelegere cu portarul Adrian Tenghea. Este al treilea jucãtor care vine la HC Vaslui în aceastã pauzã competitionalã, dupã pivotul muntenegrean Marko Campar si interul dreapta, Nicolae Ungureanu.

Noul portar al HC Vaslui s-a nãscut pe 8 ianuarie 1992. A debutat la vârsta de 17 ani în Liga Nationalã, la Steaua. A mai evoluat la Energia Targu Jiu, iar la Vaslui a venit din postura de liber de contract, dupa ce în prima parte de campionat a evoluat la Potaissa Turda. La formatia clujeanã, Tenghea a cîstigat medalia de bronz în Liga Nationalã si medalia de argint în Cupa Challenge.

Egal în returul cu CSM Bacãu

Echipa antrenatã de Bozo Rudici a disputat, marti, al doilea meci amical al iernii, pe terenul CSM-ului din Bacãu. A fost a doua confruntare dintre cele douã echipe în decurs de patru zile. Dacã pe prima, cea de pe teren propriu, am câstigat-o la un gol diferentã, scor 31-30, cea din deplasare s-a terminat la egalitate, scor 26-26, dupã ce Bujor si compania au condus la pauzã cu 16-12. Pânã la startul pãrtii a doua a campionatului, programat pe 1 februarie, gruparea vasluianã mai are de jucat un meci de verificare, sâmbãtã, cu CNOT Brasov, în sala Sporturilor din Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.