spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Încã douã amicale pe semicerc

- Advertisement -

HC Vaslui – Cnot Brasov, azi, ora 17:30, Sala Sporturilor

MECI…La trei zile de la ultimul amical, 26-26 cu CSM Bacãu, handbalistii de la HC Vaslui vor disputa alte douã teste, vineri si sâmbãtã în sala Polivalentã din localitate, a doua adversarã din testele iernii numindu-se Centrul National Olimpic de Tineret (CNOT) Brasov.

Prima partidã din „dubla” cu echipa de sub Tâmpa va avea loc astãzi, cu începere de la ora 17:30. A doua confruntare este programatã mâine, de la 10:30. În aceastã sãptãmânã, doi noi jucãtori s-au alãturat echipei antrenate de Bozo Rudici. Este vorba despre interul dreapta Nicolae Ungureanu si portarul Adrian Tenghea. Cei doi vor face parte din lotul Vasluiului, pentru meciurile cu CNOT Brasov.

Alo, HC Vaslui? Nu doriti niste jucãtori?

Vestea cã HC Odorhei va rãmâne fãrã bani, dupã ce patronul Verestoy Attila a murit în urma unei boli pulmonare, i-a fãcut pe jucãtorii echipei harghitene sã-si caute alte cluburi la care sã joace în retur. Potrivit unor surse din cadrul clubului, nu mai putin de sase handbalisti ai formatiei de pe locul trei au telefonat, miercuri si joi, la Vaslui pentru a-si oferi serviciile. „I-am fi legitimat pe loc pentru cã sunt jucãtori foarte buni, însã si pretentiile salariale au fost pe mãsurã” au spus voci din interorul clubului HC Vaslui. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.