spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

„Vrem cât mai sus în clasament”

- Advertisement -

Optimism în tabãra vasluianã

PREGÃTIRI… Au mai rãmas patru zile pânã la startul pãrtii a doua a sezonului regulat, iar la Vaslui cuvântul de ordine ce pare sã domine vestiarul este încrederea. Bozo Rudic, antrenorul adus în aceastã iarnã, este multumit de ce a gãsit la noua sa echipã si totodatã optimist în ceea ce priveste sansele salvãrii de la retrogradare.

Sârbul este convins cã HC Vaslui are capacitatea de a iesi din zona mlãstinoasã a clasamentului. Transferurile lui Marko Campar, Nicolae Ungureanu si Adrian Tenghea dar si nucleul de jucãtori pe care l-a gãsit aici îl fac pe Rudic sã fie foarte încrezãtor. „Am adus trei jucãtori tineri, foarte buni, care cred cã ne pot ajuta. Conducerea ne-a stabilit drept obiectiv salvarea de la retrogradare, dar eu nu am venit doar pentru asta. Vreau ca împreunã cu aceastã echipã sã fim cât mai sus posibil în clasament” a declarat antrenorul. Acesta recunoaste însã cã ar fi avut nevoie de ceva mai mult timp, pentru ca jucãtorii sã se pregãteascã mai bine din punct de vedere tehnico-tactic. „Cea mai mare problemã a fost si este timpul. În primele 14 zile am muncit fizic si nu am avut prea mult timp pentru partea tehnico-tacticã. Asta si pentru cã Gabriel Bujor a fost la lot, în Italia. Mai avem câteva zile sã ne pregãtim cât mai bine pentru urmãtorul meci din campionat.”

„Meciul cu Iasul, de sase puncte”

Desi este la prima experientã ca antrenor în regiunea Moldova, tehnicianul a intrat deja în febra derby-ului dintre cele douã orase, pe care sperã sã-l câstige. „Oricare meci e important pentru noi. Vom merge la Iasi sã câstigãm. Este un meci de sase puncte si pentru noi si pentru ei. Pentru mine cel mai important e ca bãietii sã fie sãnãtosi pânã la ora partidei.”

Victorie clarã si în al doilea meci cu CNOT Brasov

Dupã ce vineri au reusti sã treacã de CNOT Brasov cu scorul de 40-23, handbalistii vasluieni au repetat istoria si sâmbãtã, când a trecut de divizionara secundã cu scorul de 40-24. HC Vaslui terminã astfel perioada meciurilor amicale cu trei victorii si o remizã în bilant.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.