spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Membru marcant al Adunãrii Generale a CARP Bârlad, decedat!

- Advertisement -

CARP BÂRLAD, ÎN DOLIU Colonelul (r) Petronel LUPU, din Bârlad, fost cadru militar si unul dintre cei trei adjuncti ai comandantului UM 1458 din Bârlad, a decedat duminicã seara, la un spital din Iasi, rãpus de o boalã necrutãtoare.

Nãscut în 1951, pe 2 iulie, col. (r) Petronel Lupu a devenit membru Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Elena Cuza” din Bârlad din anul 2002. Dupã ce a iesit la pensie, din 2013 a devenit Delegat al Adunãrii Generale a CARP Bârlad, fiind unul dintre cei mai activi delegati. „Suntem tristi si debusolati. Am pierdut un coleg din cadrul Adunãrii Generale care a fost foarte serios, sârguincios, meticulos si în care aveam toatã încrederea dacã îi era încredintatã o sarcinã. S-a remarcat printr-o activitate laborioasã si sustinutã, atât în cadrul Adunãrilor Generale ordinare si extraordinare, cât si prin participarea la conferinte si simpozioane. A fost un adevãrat patriot. Este o pierdere grea pentru noi, pentru CARP Bârlad si pentru Adunarea Generalã unde era un membru de bazã pentru a reprezenta interesele membrilor. Suntem alãturi de întreaga familie, transmitem sincere condoleante si pãreri de rãu. Nu îl vom uita niciodatã! Dumnezeu sã-l ierte! “, a spus magistrat (pensionar) Mihai Nicolae, presedintele CARP „Elena Cuza” Bârlad.

Corpul neînsufletit al col. (r) Petronel LUPU se aflã depus la Biserica „Sf. Mina” din Bârlad, înmormântarea având loc astãzi, 30 ianuarie, la Cimitirul „Eternitatea”, începând cu orele 12.00.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.