spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

„Un meci cât o finalã de campionat”

- Advertisement -

Mihai Bujor, despre cu Politehnica Iasi:

ÎNCREZÃTOR… Mihai Bujor, coordonatorul de joc al echipei HC Vaslui nu concepe un alt rezultat în afarã de victorie în meciul de joi, cu Politehnica Iasi. În ceea ce priveste rivalitatea dintre cele douã orase, centrul spune cã va fi tinutã departe de terenul de joc. „Am auzit de aceastã rivalitate a suporterilor, care se trage de la echipele de fotbal. La handbal nu e asa ceva. Ne cunoastem foarte bine cu bãietii de acolo, va fi doar o rivalitate sportivã”.

Cel mai mare lucru de care se teme Mihai Bujor înaintea confruntãrii cu Politehnica Iasi este nivelul de motivare al echipei sale. „Ca oricare alt meci si acesta va fi foarte greu. De fiecare datã când jucãm cu echipe care sunt mai jos decât noi în clasament motivarea este putin mai scãzutã fatã de partidele cu Steaua, Dinamo sau Constanta. Sper sã fim cu capul la joc, sã ne concentrãm la ce avem de fãcut, pentru cã acest meci este ca o finalã de campionat pentru noi. Sperãm sã obtinem un rezultat pozitiv si apoi sã o tinem pe o pantã ascendentã”, a declarat jucãtorul.

Venirea lui Bozo Rudic, o schimbare în bine

Mihai Bujor salutã decizia conducerii administrative a clubului de a-l aduce la echipã pe antrenorul Bozo Rudic. „Este o schimbare în bine. Sperãm sã punem mai repede la punct ce doreste dumnealui ca la ora meciului sã fim pregãtiti si sã facem un rezultat bun”. Cât despre rivalitatea dintre suporterii celor douã orase, handbalistul este convins cã ea nu va fi transmisã si pe terenul de joc. „Am înteles cã este o rivalitate a suporterilor, care se trage de la fotbal. Noi suntem fair-play în teren, ne stim cu bãietii de acolo, nu se pune problema de o altfel de rivalitate în afarã de cea sportivã”, a mai spus Mihai Bujor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.