spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

Patru familii din Vetrisoaia, ajutor nesperat din partea husenilor!

- Advertisement -

EXEMPLU… Dovezile de bunãtate si solidaritatea cu semenii aflati în nevoie nu trebuie arãtate doar de sãrbãtori, iar acest lucru îl stie cel mai bine colectivul frumos de la A.S. Husana. Micii fotbalisti, coordonatorii lor, sponsorii si pãrintii celor mici s-au mobilizat din nou, impresionati de cazul familiei din Vetrisoaia, cãreia i-a ars de curând casa, dupã ce unul dintre copii s-a jucat cu chibriturile. Atât de mult au vrut sã ajute acea familie cu doi copii, rãmasã iarna fãrã mare lucru dupã incendiu, cãci s-au strâns lucruri cât pentru patru familii. Cu sprijinul Primãriei Vetrisoaia, ajutorul a ajuns acolo unde era mai mare nevoie de el.

Din nou, colectivul de la Asociatia Sportivã Husana dã un exemplu de solidaritate, când vine vorba despre familii necãjite, care trec prin momente grele de viatã. Vestea cã la Vetrisoaia, unei familii i-a ars cãmãruta în care locuiau pãrintii si cei doi copii, dupã ce bãietelul cel mare, de 6 ani, s-a jucat cu chibriturile, i-au fãcut pe oameni sã se mobilizeze pentru a-i ajuta. Îndatã dupã ce cazul a fost fãcut public, reprezentantii Asociatiei s-au interesat de caz, mai exact despre cum ar putea ajuta aceastã familie. Apelul lor nu a rãmas fãrã ecou nici în rândul altor oameni cu suflet mare si astfel, s-au strâns lucruri cât pentru patru familii fãrã posibilitãti materiale. Când jucãriile, obiectele electrocasnice sau hãinutele au fost duse la Vetrisoaia, copiii vizati de ajutor s-au arãtat cei mai bucurosi.

„Noi considerãm cã este nevoie sã dãm exemple, pentru o societate curatã, bazatã pe civism”

„A.S. Husana, împreunã cu sponsorii ei, ajutatã de oameni cu suflet mare, precum familia Luchian Costel, Luchian Adrian, Silitrã Florin si Familia Blânda au realizat campania umanitarã pentru ajutarea a patru familii din Vetrisoaia, între care se aflã si familia cãreia de curând i-a ars locuinta. Cele patru familii au, de toti, 12 copii cu vârste cuprinse între un an si 9 ani. Sunt familii defavorizate, fãrã posibilitãti materiale si cu multe probleme sociale. Ne-am bucurat de sprijinul domnului primar, Corneliu Stângã, care, împreunã cu angajatii Primãriei din Vetrisoaia si câteva familii cu suflet mare din comunã, au fãcut si ei donatii, ba, mai mult, s-a ocupat de transportul tuturor bunurilor colectate. Este vorba despre electrocasnice (frigider, aragaz, televizor), hãinute, jucãrii, biciclete, pãtut pentru bebelus, etc. Chiar dacã toti acesti oameni minunati au dorit sã rãmânã anonimi, cãci au fãcut gestul din suflet, fãrã dorinta de a se afla neapãrat despre fapta lor bunã, noi considerãm cã este nevoie sã dãm exemple si considerãm cã o societate curatã, o societate plinã de civism are la bazã puterea exemplului. Le multumim tuturor!”, a spus Costel Baicu, reprezentantul A.S. Husana.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.