spot_imgspot_img
4.8 C
Vaslui
19-apr.-2024

Elevii si studentii vasluieni, asteptati la RIUF, cel mai mare târg de Universitãti

- Advertisement -

INVITATIE…Liceenii vasluieni, mai ales din clasele a XI-a si a XII-a, dar si studentii care vor sã urmeze cursurile unui masterat sunt asteptati sã participe, pe 22 martie, la Palas Congress Hall din Iasi la o nouã editie RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare târg de universitãti din Europa de Sud-Est aduce în acelasi loc peste 50 de universitãti si institutii educationale din România si din strãinãtate si scoli de limbi strãine pentru a oferi vizitatorilor informatii complete despre programele de studiu si oportunitãtile pe care le pot accesa.

Din ce în ce mai multi absolventi de liceu din Vaslui aleg sã îsi continue studiile în centre universitare din strãinãtate, convinsi cã viitorul lor va fi mai bun peste hotare. Cei care se gândesc la aceastã variantã, pot participa în aceastã primãvarã la RIUF. Editia din acest an aduce în atentia participantilor informatii despre peste 4500 de programe de studiu din 9 tãri printre care si Belgia, Danemarca, Germania sau Elvetia. Vizitatorii vor putea descoperi cele mai bune programe de studiu în IT la nivel de licentã, masterat si doctorat de la cele mai bune universitãti din Marea Britanie si Olanda, precum University of Essex, Northumbria University, Radboud University sau University of Twente. Cei interesati de un program de studiu în tãrile scandinave, vor putea afla mai multe detalii despre sistemul gratuit de educatie din Danemarca direct de la reprezentantii prezenti la RIUF.

Educatia explicatã la conferinta RIUF YouForum

Conferinta RIUF YouForum este un eveniment unic în România, care pune accent pe dezvoltarea personalã si profesionalã, pe oportunitãtile în carierã, precum si pe mecanismele prin care elevii si studentii îsi pot forma o retea socialã puternicã. „Prima editie RIUF YouForum Iasi are loc în aceastã primãvarã si propune tinerilor ateliere practice, sesiuni de discutii si prezentãri ale universitãtilor din România si din strãinãtate. Participantii vor avea ocazia sã interactioneze cu peste 25 de invitati din diferite domenii de activitate, printre care si Adriana Aionitoae (Endava), Cosmin Vaman (Trupa Spam), Andrei Argatu (DJ), Andreea Chirilã (Pop Mon Art).”, anuntã organizatorii. Înscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare târg international de universitãti având loc pe 22 martie la Palas Congress Hall din Iasi. Pe toatã durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuitã, pot interactiona cu reprezentantii celor mai importante universitãti din lume si pot participa la RIUF YouForum, acolo unde vor avea ocazia sã cunoascã oameni de succes din diferite domenii de activitate din România. Editia de primãvarã RIUF mai are loc si la Bucuresti pe 17-18 martie la Sala Palatului, la Cluj-Napoca, pe 20 martie, la Sala Polivalentã si pe 24 martie la Brasov, la Brasov Business Park.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.