spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
Vaslui
15-mai-2024

FAZA ZILEI: Supãrare mare pe consilierul rrom Rãducanu | VIDEO

- Advertisement -

AVELO BAHTALO… Consilierul PSD Sorinel Rãducanu s-a fãcut negru în cerul gurii, din cauzã cã primarul liberal de la Bârlad a avut marea ignorantã de a da cu flit zilei de 20 februarie. Ce s-a petrecut atunci? Ei bine, consilierul Rãducanu spune cã aceastã zi este una sacrã pentru rromii din toatã tara, este ziua în care în urmã cu 162 de ani au fost dezrobiti. Lãsat fãrã ceremonie de cãtre primarul Dumitru Boros, care pe 20 februarie l-a avut ca invitat la Cinema Cityplex Victoria pe jurnalistul scriitor Grigore Cartianu, care a vorbit despre adevãrurile Revolutiei din 1989, Rãducanu si-a pregãtit o reactie-manifest, în stilul caracteristic si a venit la sedintã cu ecusonul de „Jmecher”, înfierând aducerea lui Grigore Cartianu în locul unei „sãrbãtori” foarte importantã pentru români. Întrebat de primarul Boros cam câte asemenea manifestãri au organizat primarii PSD (Constantin Constantinescu si Marin Bunea) în cei trei ani de mandat (din 2004) ai consilierului Sorinel Rãducanu, acesta a spus cã nu au organizat nici ei nimic, dar avea asteptãri de la liberalul Boros cã va face el prima asemenea recunoastere a sãrbãtorii … românilor din întreaga tarã.

„Eu mã asteptam ca în luna februarie, dupã cum stiti sau ar trebui sã stie domnul director Nituc, cã pe 20 februarie a fost o zi foarte importantã: au fost dezrobiti rromii. Dar noi, prin autoritãtile pe care le reprezentãm, în loc sã facem un eveniment din aceastã zi, am avut <<onoarea>> de a-l vedea pe Grigore Cartianu, pe care l-ati invitat la Cinema Cityplex. Eu m-am dus mai mult din curiozitate ca sã-l vãd, pentru cã si mie îmi place de dl Cartianu, stiu multe despre el. Totusi, m-as fi asteptat ca autoritãtile sã facã ceva ..”, a spus Rãducanu.

„Câte asemenea manifestãri ati fãcut sau au fost organizate pe 20 februarie în anii trecuti, de când sunteti consilier?”, a întrebat primarul Boros.

„Nici una, dar eu m-as fi asteptat ca dumneavoastrã sã faceti, trebuia sã fie un început si sã aveti în vedere, domnule primar, sã faceti, mai uitati-vã si la rromi. Pãcat, ati fãcut sãrbãtoarea brânzei, a casului, a copacilor, a tuturor…”, a mai spus Sorinel Rãducanu, spre hazul celor prezenti. Având promisiunea primarului cã de la anul se va organiza si aceastã „mare sãrbãtoare” pentru românii din întreaga tarã si la Bârlad, ne putem imagina cam ce rãspunsuri a primit consilierul Sorinel Rãducanu de la fostul primar Titi Constantinescu, atunci când Sorinel „îl certa” cã nu a organizat în aceastã zi de 20 februarie…nimic! Cunoscând temperamentul coleric al lui Titi Constantinescu, ne imaginãm .. doar beep-uri!!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.