spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Buzatu socheazã în PSD: „Nu mã înscriu la nicio functie de vicepresedinte!

- Advertisement -

DE NECLINTIT… Liderul PSD de la Vaslui îsi uimeste colegii de partid si anuntã cã refuzã orice functie în PSD, la congresul extraordinar de sâmbãtã. Conform unor informatii care circulã în aceste zile, regiunea Moldova Nord Est ar urma sã fie coordonatã de cãtre Dumitru Buzatu, liderul PSD de la Vaslui, si Elena Doina Fedorovici, senator PSD de Botosani. Înscrierile pentru functiile de conducere trebuiau sã se facã pânã ieri, la ora 16.00. Ori, Buzatu a anuntat ieri cã nu se înscrie la nici o functie si cã nici nu acceptã vreo nominalizare la congresul de sâmbãtã. Asta, în ciuda faptului cã, în fata reporterilor din Bucuresti, liderul PSD de la Vaslui spunea: „Urmeazã sã discutãm în partid. Dacã voi fi propus, voi candida”.

Dumitru Buzatu sustine cã nu va candida la nici o functie în partid si nici nu acceptã vreo nominalizare a sa, la congresul de sâmbãtã. „Nu vizez nici o functie în PSD! Am suficiente functii în partid, la ce as avea nevoie sã fiu vicepresedinte? Îmi doresc sã fiu concentrat doar pe ceea ce trebuie sã fac în judetul Vaslui, pentru unitãtile noastre administrative, pe investitiile pe care trebuie sã le derulãm în acest judet si pe relatiile cu oamenii din judet, care sunt cei care ne acordã tot sprijinul si au încredere în noi”, spune Dumitru Buzatu. Liderul PSD de la Vaslui sustine cã mai multi colegi din tarã l-au rugat sã candideze la o functie de conducere în partid, însã a declinat toate propunerile. „Nu se pune problema. Avem de fãcut drumuri, poduri, scoli, alimentãri cu apã, este multã treabã la Vaslui”, mai spune Buzatu.

Agitatie mare în PSD, înaintea congresului de sâmbãtã

PSD pregãteste schimbarea gãrzii de conducere în conditiile în care mai multi grei ai formatiunii, printre care Mihai Tudose, Rovana Plumb si Ecaterina Andronescu, nu vor mai candida pentru o functie de vicepresedinte al formatiunii, lãsând culoarul liber pentru colegi care au o relatie mai bunã cu seful partidului, Liviu Dragnea. Primul lider al PSD care a anuntat cã nu va candida a fost Mihai Tudose, fost prim-ministru. Acesta si-a pierdut din putere si functia odatã cu disputa avutã cu Liviu Dragnea. Tudose a spus cã a fost vicepresedinte al PSD timp de douã mandate si nu mai vrea, alegând sã-l sustinã pe seful CJ Vrancea, Marian Oprisan. Un alt politician cu experientã care se retrage în fundal în ceea ce priveste conducerea PSD este Rovana Plumb, cea care detine functia de ministru al Fondurilor Europene în Guvernul Dãncilã. Rãmâne de vãzut dacã declaratiile lui Buzatu se adeveresc si acesta nu candideazã la congresul de sâmbãtã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.