spot_img
spot_imgspot_img
15.1 C
Vaslui
16-mai-2024

Fashion din dragoste pentru artã, la atelierul de modã al unei tinere creatoare din Bârlad | FOTO | VIDEO

- Advertisement -

PREMIERÃ ÎN BÂRLAD Prima colectie de haine semnatã de Andrada Mangu, o bârlãdeancã talentatã, a fost lansatã oficial la sfârsitul sãptãmânii trecute la Complexul „Lebãda” din Bârlad si a cucerit iremediabil invitatii si publicul de la prezentarea de modã. Colectia, intitulatã „W”, însumeazã 70 de tinute complete, pentru sezonul de primãvarã – varã, create exclusiv pentru domnisoare si doamne cu gusturi rafinate în materie de modã si stil, care nu se sfiesc sã poarte piese vestimentare ce le scot din tipar. Sunt haine unicat, care „s-au nãscut în utimele trei luni, din dragoste pentru artã”, în atelierul de creatie al Andradei, a cãrei pasiune pentru picturã, dateazã din anii copilãriei.

„W” propune iubitoarelor de fashion piese care pot fi purtate atât pe stradã, cât si la ocazii speciale, de la cãmãsi simple, dar cu broderii iesite din comun, la rochii extravagante, cu tãieturi moderne, care pun în evidentã nu doar talentul tinerei creatoare, ci si frumusetea formelor feminine. De altfel, cele douã elemente care potenteazã întreaga colectie sunt „puritatea” si „nobletea”, reinterpretate într-un amestec cromatic subtil, în care predominã non-culorile alb si negru.

Andrada Mangu, creator de modã si sursã de inspiratie pentru haine unicat

Absolventã a Universitãtii Nationale de Arte Bucuresti, sectia Design Vestimentar, si a studiilor de master în aceeasi specializare, bârlãdeanca Andrada Mangu (26 de ani) spune cã propria stare de spirit reprezintã cea mai bunã sursã de inspiratie pentru creatiile sale, pe care le aseamãnã unor copii. Toate hainele create îi sunt la fel de dragi si i-ar fi greu sã aleagã o piesã preferatã꞉ cunoaste foarte bine istoria fiecãreia în parte, de la tipar si schitã, pânã la alegerea materialului si a accesoriilor.

Andrada îsi defineste colectia prin tusa specialã, personalã, pe care a imprimat-o hainelor si crede cã acestea trebuie sã îmbrace oamenii, si nu invers. Desi ea este propriul model pentru fiecare dintre piesele sale vestimentare, tânãra creatoare de modã îsi doreste sã se facã remarcatã doar prin creatiile sale, care scot în evidentã linia corpului feminin, fãrã accente si exagerãri inutile, ce pun la îndoialã stilul si bunul-gust.

«„W” sunt eu, mã reprezintã în totalitate. Mã regãsesc în fiecare dintre cele 70 de tinute pe care le propun publicului si vreau sã cred cã asa se va întâmpla cu toti cei care apreciazã lucrurile de calitate. Îi invit pe cei care doresc sã îmi vadã colectia de haine pe pagina de socializare Casa Mangu, acolo pot gãsi si datele mele de contact. Le dedic aceastã colectie mamei si bunicii mele, ele reprezintã sustinerea mea, atât din punct de vedere emotional, cât si finaniciar. Le multumesc pentru tot sprijinul, visul meu a devenit realitate!”, a spus Andrada Mangu, care crede cã, „dacã îti doresti cu adevãrat ceva, din tot sufletul, poti”.

Cuvintele Andradei sunt cât se poate de adevãrate. Ea este dovada vie cã, într-o industrie greu accesibilã, cum e cea de fashion, si pe o piatã de modã suprasaturatã, talentul si creativitatea pot face diferenta. Andrada oferã si consultantã de stil, iar cei interesati sã îsi achizitioneze obiecte de vestimentatie unicat, spectaculoase, care atrag toate privirile, pot gãsi la Atelierul „Casa Mangu” variante sigure si accesibile ca pret.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.