spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
26-apr.-2024

Filmul pe care Bendeac l-a făcut viral este vechi. Eleva ponegrită este în depresie! (VIDEO)

- Advertisement -

INCREDIBIL  Eleva dela Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad, care la Balul Bobocilor din 2016 (!!) a gafat când a fost întrebată care este capitala Angliei, răspunzând „Rusia”, a intrat într-o gravă depresie. Filmul este de acum doi ani și tot de atunci stă pe internet.  Ne punem și noi întrebarea, de ce tocmai acum a devenit viral? Cine are intenția să denigreze grav pe eleva respectivă  și un liceu de prestigiu, decupând din tot Balul Bobocilor, filmare care ține peste o oră și jumătate doar gafa acestei  eleve??

Imediat după apariția de acum două zile, pe toate rețelele de socializare, pe Youtube, pe Instagram, protagonista flmulețului, care acum este în clasa a XI-a și este o elevă foarte bună la școală, a refuzat să mai iasă din casă, nu mai vine la școală, colegii și profesorii fiind îngrijorați de starea ei psihică. „Care este problema că a greșit? Este omenește! Era un copil, avea 14 ani! Cine  a făcut asta nu s-a gândit la consecințe? Era emoționată atunci, era un copil, nu înțeleg de ce trebuia târâtă în toată această poveste!”, a spus supărată directoarea liceului, prof. Doinița Pașca. Fata este dărâmată psihic, mai ales că au apărut comentarii la filmarea cu greșeala ei, comentarii care o denigrează în ultimul hal și care intră sub incidența penalului!

Am aflat de la colegii fetei, că primele aparițiiale filmului au fost pe pagina actorului de comedie Mihai Bendeac! Iată cum poți distruge o elevă,  iată cum poți denigra județul Vaslui și un liceu de prestigiu!  Mare om, mare caracter Mihai Bendeac!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.